75298 Tauntaun protiv AT-AT Mikroborci
Dodaj u Listu Želja

46.95KM

2 mikroborca iz serije LEGO® Star Wars™ za zabavne bitke

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75298 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremi se za akciju na ledenom planetu Hothu u nevjerojatnim mikroborcima AT-AT-om i Tauntaunom. Skoči na sedlo Tauntauna s Lukeom Skywalkera i traži neprijatelja električnim dvogledom. Napadni Lukeovim svjetlosnim mačem i pucačima, ali pazi se pucača AT-AT-a. Hoće li Galaktički Imperij ili Pobunjenički savez pobijediti? Ovisi o tebi!

• Djeca mogu odglumiti Bitku kod Hotha iz filma Ratovi zvijezda: Imperij uzvraća udarac ili smisliti vlastite priče s mikroborcima hodačem AT-AT-om i Tauntaunom od LEGO® kocaka koji se brzo slažu.
• Komplet Tauntaun protiv AT-AT Mikroborci (75298) sadrži 2 LEGO® figurice: Lukea Skywalkera sa svjetlosnim mačem i vozača AT-AT-a. Obje imaju pucač i električni dvogled.
• Tauntaun i pomični AT-AT imaju sjedala za LEGO® figurice, a komplet se može odlično kombinirati s kompletom Mikroborac Millennium Falcon (75295) za još više borbene akcije.
• Nevjerojatna igračka za slaganje od 205 dijelova najbolji je rođendanski, praznični poklon ili iznenađenje za kreativnu djecu od 6 godina i stariju koja će ih uvesti u zabavan i kreativan svijet serije LEGO® Star Wars™.
• Tauntaun je visok više od 7 cm, dug 9 cm, a širok 5 cm. Komplet, u kojem su još i AT-AT i LEGO® figurice, stane u dječji ruksak kako bi se mogli igrati na putu.
• Želite kupiti komplet za slaganje mladom obožavatelju Ratova zvijezda koji je početnik u slaganju LEGO® kocaka? Nema problema. Uz njega dolaze jednostavne upute, pa mogu samostalno slagati.
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ izvrsne su za djecu (i odrasle obožavatelje) koja žele glumiti scene iz sage o Ratovima zvijezda, smišljati svoje jedinstvene priče ili jednostavno slagati i izlagati kolekcionarske modele za slaganje.
• Ne morate primjenjivati Silu za spajanje LEGO® kocaka! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladnost, kompatibilnost i čvrstoću modela.
• LEGO kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i detaljno analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na planetu Zemlji i u dalekim, dalekim galaktikama!