75286 Starfighter Generala Grievousa
Dodaj u Listu Želja

179.95KM

Model svemirske letjelice iz serije LEGO® Star Wars™ za akcijsku igru

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 75286 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremi se za epski dvoboj generala Grievousa i Obi-Wana Kenobija! Snažni ratnik Griveous ulijeće u bitku u nevjerojatnom zvjezdanom lovcu. Pazi se pucača na opruge. Kada zvjezdani lovac sleti, izazovi opasnog vojskovođu Obi-Wanovim svjetlosnim mačem i zračnim kloniranim vojnikom. Tko će pobijediti u uzbudljivoj bitki iz filma Ratovi zvijezda: Osveta Sitha? Ti odlučuješ!

• Djeca mogu postaviti legendarne bitke generala Grievousa protiv Obi-Wana Kenobija u kompletu za igru i slaganje koji sadrži Starfighter generala Grievousa (75286) iz filma Ratovi zvijezda: Osveta Sitha.
• Nevjerojatna igračka za slaganje dolazi s 3 figurice iz serije LEGO® Star Wars™. Tu su general Grievous, Obi-Wan Kenobi sa svjetlosnim mačem i zračni klonirani vojnik s blasterom, za glumu zabavnih, kreativnih priča.
• Starfighter generala Grievousa ima kabinu za LEGO® figuricu koja se otvara, 2 pucača na opruge i opremu za slijetanje koja se uvlači, a sve to budi maštu obožavatelja dok se igraju sami ili dijele zabavu s prijateljima.
• Mnogo je načina za igru ovim kompletom od 487 dijelova, što ga čini sjajnim rođendanskim ili blagdanskim poklonom za dječake i djevojčice od 9 godina i starije, kao uvod u igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ ili širenje zbirke.
• Model za slaganje visok je više od 8 cm, dug 30 cm, a širok 17 cm. Obožavatelji mogu letjeti i u videoigri LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• Baterije nisu potrebne! Popularnu igračku za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ pokreće dječja mašta, pa mogu odglumiti najveće svemirske pustolovine uz zvjezdani lovac i LEGO figurice.
• Želite kupiti komplet za slaganje svemirske letjelice obožavatelju Ratova zvijezda kojemu su LEGO® kompleti novost? Bez brige. Sadrži ilustrirane, jednostavne tiskane upute kako bi mogli samostalno slagati… I osjećali se odlično kao Jediji!
• Obožavatelji svih dobi naći će neki komplet iz serije LEGO® Star Wars™ koji će ih oduševiti, bilo da žele odglumiti klasičnu akciju iz sage, smišljati vlastite priče ili jednostavno sastaviti i izložiti spektakularne modele.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, tako da su skladne te se savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju svaki put. I to bez primjene Sile!
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo svaki način koji možete zamisliti, pa možete biti sigurni da igračka za slaganje za djecu iz filma Ratovi zvijezda: Osveta Sitha ispunjava najviše standarde sigurnosti na planetu Zemlji i u dalekoj, dalekoj galaktici!