40539 Ahsoka Tano™
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Zabavna kolekcionarska figura Ashoke Tano od kockica za obožavatelje Ratova zvijezda.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 40539 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Odajte počast hrabroj Jedi ratnici uz 150. izdanje figure za slaganje u stilu serije LEGO® BrickHeadz™ lika iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova, Ashoke Tano (40539). Odličan je poklon za djecu od 10 godina i stariju koja vole autentične detalje, kao što su odijelo iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova i dva plava svjetlosna mača. Izvrsna mala igračka za slaganje dolazi s podlogom za izlaganje i impresivan je dodatak svakoj kolekciji obožavatelja Ratova zvijezda.

• Ahsoka Tano u stilu serije LEGO® BrickHeadz™ – LEGO BrickHeadz figura Jedi junakinje Ashoke Tano (40539) u odijelu iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova s dva plava svjetlosna mača.
• Raznobojni ukras – igračka za slaganje od 164 dijela iz serije LEGO® Star Wars™ za djecu od 10 godina i stariju dolazi uz postupne upute za slaganje i podlogu za izlaganje.
• Odličan poklon – kreativna igračka za slaganje visoka je više od 9 cm, široka 5 cm, a duboka 7 cm. Poklonite je obožavatelju Ratova zvijezda kao rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje.