40539 Ahsoka Tano™
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Zabavna kolekcionarska figura Ashoke Tano od kockica za obožavatelje Ratova zvijezda.

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 40539 Kategorije: Dostava: Informacije

Opis

Odajte počast hrabroj Jedi ratnici uz 150. izdanje figure za slaganje u stilu serije LEGO® BrickHeadz™ lika iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova, Ashoke Tano (40539). Odličan je poklon za djecu od 10 godina i stariju koja vole autentične detalje, kao što su odijelo iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova i dva plava svjetlosna mača. Izvrsna mala igračka za slaganje dolazi s podlogom za izlaganje i impresivan je dodatak svakoj kolekciji obožavatelja Ratova zvijezda.

• Ahsoka Tano u stilu serije LEGO® BrickHeadz™ – LEGO BrickHeadz figura Jedi junakinje Ashoke Tano (40539) u odijelu iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova s dva plava svjetlosna mača.
• Raznobojni ukras – igračka za slaganje od 164 dijela iz serije LEGO® Star Wars™ za djecu od 10 godina i stariju dolazi uz postupne upute za slaganje i podlogu za izlaganje.
• Odličan poklon – kreativna igračka za slaganje visoka je više od 9 cm, široka 5 cm, a duboka 7 cm. Poklonite je obožavatelju Ratova zvijezda kao rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje.