41701 Sajam ulične hrane
Dodaj u Listu Želja

104.95KM

Neka djeca okuse svijet u kompletu LEGO® Friends Sajam ulične hrane, u kojem dolaze kamion za tacos, bar sa sokovima i štand sa sushijem.

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41701 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Obiđi cijeli svijet za vrijeme ručka. Likovi iz serije LEGO® Friends u posjeti su sajmu ulične hrane. Pogledaj što se nudi na štandovima, možda te nešto posebno privuče. U kombiju prodaju tacos, na jednom se štandu nudi svježi sok, a tu je i kiosk sa sushijem i ramenom. Odnesi obrok za sto i pogledaj što su drugi odabrali. Ethanu kreće para na uši… Izgleda da je taco pun ljutog sosa!

• Kreativan poklon koji slavi svjetsku hranu – mladi ljubitelji hrane uživat će u razgledanju i pretraživanju međunarodnih štandova u kompletu LEGO® Friends Sajam ulične hrane (41701) dok se druže s najboljim prijateljima.
• Pun zabavnih elemenata – komplet s hranom od 592 dijela sadrži 3 lutkice, uključujući Emmu iz serije LEGO® Friends, kombi s tacosima, bar sa sokom, štand sa sushijem, prostor za ručanje, znak u obliku kaktusa i figuru mace za djecu.
• Interaktivna igra – lutkice imaju zamjenjive glave s različitim izrazima uz koje se djeca mogu zabaviti dok pokazuju što misle o hrani. Kombi se otvara za jednostavniju igru.
• Mnogo elemenata hrane – zdjelica s ramenom s jajetom na vrhu, sushi, štapići, vilica, zdjelice za umakanje, voće, papričice i umak guacamole… sve što je potrebno za realnu igru hranom.
• Rođendanski poklon koji prati trendove za djecu od 6 godina i stariju – savršen je za dječake i djevojčice koji vole igračke u trendu. Zabavan rođendanski poklon za male zaljubljenike u hranu koji se vole družiti s prijateljima.
• Zabava u bilo koje doba – kombi za tacos visok je više od 11 cm, a dug 16 cm, što znači da je komplet dovoljno malen da bude izložen i spreman čim djeca požele malo LEGO® igre hranom.
• Slaganje u digitalnom dobu – dolazi uz interaktivni priručnik Instructions PLUS, dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions, u kojem mogu digitalno približavati, rotirati i vizualizirati modele koje slažu.
• Mjesto za sve – uvedite djecu u raznobojne komplete serije LEGO® Friends uz koje mogu istražiti svoje interese i nove kulture iz svojih soba.
• Uvijek funkcioniše – još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te kako bi se mogli jednostavno spajati i razdvajati.
• Možete biti mirni – popularne LEGO® igračke testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.