75293 Resistance I-TS Transport
Dodaj u Listu Želja

216.95KM

Super šatl Otpora iz parka Star Wars: Galaxy's Edge

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75293 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kreće ukrcavanje na sjajni transportni brod Otpora I-TS za još jednu uzbudljivu misiju s poručnicom Bek i Vi Moradi! Stavi astromehaničkog droida i droida GNK u prostor za skladištenje. Uskoči u kabinu, upali motore i pojuri! Nikad ne znaš što Galaxy‛s Edge skriva. Ako neprijateljski zvjezdani lovci napadnu, ispali iz 4 okretna pucača i 4 stražnja pucača pa ih obori!

• Stvorite uzbuđenje iz Disneyjeva tematskog parka Star Wars™ Galaxy’s Edge u stilu LEGO® uz fantastičnu igračku za slaganje LEGO Star Wars Transportni brod Otpora I-TS (75293) za djecu.
• Komplet za igru od kocaka iz serije Star Wars™ sadrži LEGO® figurice poručnice Bek i Vi Moradi te LEGO figure astromehaničkog droida i droida GNK za zabavnu, kreativnu samostalnu igru ili igru u društvu.
• Gornji dio šatla može se podignuti, a strane se otvaraju za jednostavnu igru. Ima kabinu za LEGO® figurice, prostor za skladištenje u koji stanu droidi, 4 okretna pucača i 4 stražnja pucača za akciju bitke.
• Igračka za slaganje od 932 dijela zabavan je i izazovan model za djecu od 9 godina i stariju, ali i predobar rođendanski poklon ili praznični poklon za sve zaljubljenike u Ratove zvijezda.
• Transportni brod Otpora I-TS visok je više od 8 cm, dug 34 cm, a širok 17 cm i dojmljiv je ukras u svakoj prostoriji kada ne sudjeluje u pobunjeničkim misijama!
• Baterije nisu potrebne za igračku za slaganje iz parka Galaxy‛s Edge, slaže se isključivo od LEGO® kocaka i pokreće je dječja nesputana kreativnost za neograničene akcijske pustolovine iz Ratova zvijezda.
• Kupujete fora igračku iz parka Galaxy‛s Edge velikom obožavatelju Ratova zvijezda koji je početnik u slaganju LEGO® kocaka? Bez brige. Uz nju dolaze jednostavne, ilustrirane upute, tako da može samo otvoriti kutiju i početi slagati sa sigurnošću Jedija.
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ najbolje su za djecu (i odrasle obožavatelje) kada žele glumiti scene iz sage, smišljati originalne priče ili jednostavno složiti i ponosno izložiti sjajne kolekcionarske modele za slaganje.
• Ne morate primijeniti Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da se jednostavno spajaju u čvrst model.
• LEGO® kocke i dijelove testiramo do najveće mjere, pa možete biti sigurni da ova igračka za slaganje za djecu ispunjava najviše standarde sigurnosti na planetu Zemlji, ali i u dalekim galaktikama!