43181 Raya i palača srca
Dodaj u Listu Želja

189.95KM

Ostvarite dječje maštarije igračkom za slaganje palače srca.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43181 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Istraži palaču srca s Disneyjevom Rayom i njenim prijateljima iz Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj. Gledaj, tu su tajna soba s kartom i vrt! Ujutro se prošeći do trpezarije i uživaj u ukusnoj hrani iz Kumandre. Pridruži se Rayi u pustolovnoj potrazi za posljednjim zmajem i spasi Kumandru! Pazi se Namaari, genijalne i proračunate mlade mačevalice koja izaziva Rayu na svakom koraku.

• Iznenadite sjajno dijete ovim drugačijim i jedinstvenim kompletom LEGO® ǀ Disney Raya i palača srca (43181). Zabavni je komplet pun elemenata i dodataka, pa potiče na maštovitu igru pretvaranja.
• Komplet je izrađen po uzoru na Disneyjev film Raya i posljednji zmaj, sadrži palaču sa 6 prostorija i 2 tornja, lutkice Rayu i Namaari te LEGO® figure Tuka Tuka i Namaarina Serlota.
• Palača ima zid koji se okreće i krije tajnu sobu, veliku kovčeg s blagom te središnji toranj i bočne tornjeve koji se otvaraju. Možete je kombinirati s kompletom LEGO® ǀ Disney Raya i zmajica Sisu (43184) ako doista želite zadiviti dijete.
• Obožavatelji Disneyjeva filma Raya i posljednji zmaj obradovat će se igrački za slaganje s mnogo detalja i zabavnih dodataka. Zahvaljujući funkcijama i pokretačima priče ovo je sjajan i popularan poklon za djecu od 7 godina i stariju.
• Model igračke za slaganje pun je detalja. Palača je visoka više od 24 cm, široka 28 cm, a duboka 16 cm. Dizajnirana je za samostalno ili grupno slaganje i igru.
• Komplet je sjajan za igru i izgleda sjajno kada se izloži. Djeca mogu sastaviti komplet, fotografirati ga, a onda podijeliti svoju prvu palaču srca iz filma Raya i posljednji zmaj u stilu serije LEGO® jeva filma Raya i posljednji zmaj u kreativnom kompletu iz serije LEGO®