41939 Privjesak za torbu zmaj
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Priredite sjajno iznenađenje podesivim privjeskom za torbu

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41939 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Ukrasi torbu i druži se sa strašnim zmajem! Dizajniraj zmaja iz snova od pločica u kompletu i dodaj mu opake ili drske izraze lica, žute šiljke i krila od prozirnih pločica. Prilagodi ga vrećicom Dodatne TOČKICE (41931, prodaje se zasebno). Uskladi svoj izgled s privjeskom ili ga prilagodi u bilo kojem trenutku. S pomoću karike iz kompleta stavi ga na torbu, odjeću ili bilo što drugo!

• Iznenadite djecu sjajnim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbu zmaj (41939) s otpornom kockom s kukicom, alatom za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu pronaći nadahnuće da ukrase privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i dizajnerske vještine da osmisle vlastite maštovite uzorke.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg kompleta igračaka ili vrećice za rukotvorine, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 4 (41931, prodaje se zasebno), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete oduševit će se sjajnim privjeskom. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u poklonu „tek tako” ili dodatnom prazničnom poklonu, a privjesak mogu staviti na ključeve ili torbu.
• Kreativna i praktična igra svaki dan. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, široki 3 cm i duboki 3 cm. To su otporni i korisni mali pokloni ili pokloni iznenađenja za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive igračke koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Preslatki zmaj ima jedinstvene mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sama izrade i osmisle. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.