41927 Privjesak za torbu pas
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Nema granica kreativnosti uz privjeske za torbu za ukrašavanje!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41927 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Privjeske za torbe! Pokaži svog omiljenog psića ovim praktičnim i zabavnim kompletom. Sastavi privjesak za torbu pa stavi različite izraze lica na psića. Od pločica iz kompleta napravi slatkog malog psa ili ga uredi raznobojnim pločicama iz vrećice Extra Dots. Uskladi ga s izgledom privjeska i mijenjaj kada god poželiš. Kada nađeš savršen izgled, silikonskom karikom pričvrsti privjesak za torbu i gotovo! #dotyourworld

• Iznenadite mališane slatkim životinjskim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbe Cuko (41927) u kojem mogu izraditi otpornu kocku sa silikonskom karikom, ključem za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu ukrasiti privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i vještine da smisle vlastite maštovite uzorke za ukrašavanje igračke.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg drugog kompleta ili vrećice za rukotvorine, kao što su Extra Dots – serija 3 ili 4 (41921 ili 41931), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se sjajnim privjeskom s likom psa. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u brzom i zabavnom kreativnom odmoru koji donosi ovaj komplet, a onda nositi privjesak na torbi.
• Maštovita i prijenosna zabava. Svi sjajni privjesci visoki su više od 4 cm, a duboki i široki 3 cm. To su otporne i korisne igračke za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Preslatki privjesak za torbu ima mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sami izrade i osmisle. Igra LEGO kockicama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.