41940 Privjesak za torbu jednorog
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Poklonite podesivi privjesak za torbu „tek tako”

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41940 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Privjeske na torbe i na druženje s drskim malim jednorogom! Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj jednoroga sa slatkim izrazima lica od pločica iz kompleta. Bit će to pastelno zelen, šljokičast jednorog ukrašen dugom. Uredi ga pločicama iz vrećice dodatnih TOČKICA (41931, prodaje se zasebno). Uskladi odjevnu kombinaciju s privjeskom i mijenjaj njegov izgled kada god poželiš. Kada nađeš savršen izgled, karikom pričvrsti privjesak za torbu i gotovo!

• Iznenadite mališane koji vole rukotvorine mističnim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbu jednorog (41940) s otpornom kockom s kukicom, alatom za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu ukrasiti privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i vještine da smisle vlastite uzorke kojima će pokazati osobnost i ljubav prema životinjama.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg kompleta igračaka ili vrećice za rukotvorine, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 4 (41931, prodaje se zasebno), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se privjeskom za torbu. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u brzom i zabavnom kreativnom odmoru koji donosi ovaj komplet, a onda nositi privjesak na torbi.
• Samostalna igra u prijenosnoj veličini. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, duboki 3 cm i široki 3 cm. To su otporni i korisni mali pokloni ili dodatni pokloni za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive igračke koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Čudesni jednorog ima jedinstvene mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sama izrade i osmisle. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.