41928 Privjesak za torbe Narval
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Pogodite u kreativni živac privjescima za torbu koji se mogu uređivati

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41928 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Privjeske za torbe i na druženje s preslatkim narvalom! Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj narvala sa slatkim izrazima lica. Od pločica iz kompleta napravi plavog, zelenkastog ili tirkiznog narvala ili ga uredi pločicama iz vrećice Extra DOTS. Uskladi odjevnu kombinaciju s privjeskom i mijenjaj njegov izgled kada god poželiš. Kada nađeš savršen izgled, silikonskom karikom pričvrsti privjesak za torbu i gotovo! #dotyourworld

• Iznenadite mališane morskim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbe Narvall (41928) s otpornom kockom s kukicom, ključem za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu ukrasiti privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i vještine da smisle vlastite maštovite uzorke za igračku.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg drugog kompleta igračaka ili vrećice za rukotvorine, kao što su Extra Dots – serija 3 ili 4 (41921 ili 41931), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se sjajnim privjeskom s likom. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u brzom i zabavnom kreativnom odmoru koji donosi ovaj komplet, a onda nositi privjesak na torbi.
• Kreativna i prijenosna zabava. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, a duboki i široki 3 cm. To su otporni i korisni mali pokloni ili dodatni pokloni za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive igračke koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Preslatki narval ima jedinstvene mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sami izrade i osmisle. Igra LEGO kockicama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.