41929 Privjesak za torbe Leopard
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Djeca na jednostavan i zabavan način mogu dizajnirati slatki privjeska za torbu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41929 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Privjeske na torbe! Začini život privjeskom za torbu! Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj divljeg leoparda sa zabavnim izrazima lica. Od pločica iz kompleta napravi luckastu plavu, lila ili ljubičastu divlju mačku ili pokaži kreativnost sa Extra Dots. Neka privjesak uvijek ide uz tvoju odjevnu kombinaciju, mijenjaj ukrase kada god poželiš. Silikonskom karikom pričvrsti privjesak za torbu i gotovo! #dotyourworld

• Iznenadite mališane upečatljivim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbe Leopard (41929) s otpornom kockom s kukicom, ključem za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu ukrasiti privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže igračke ili primijeniti kreativnost i vještine da smisle vlastite maštovite uzorke igračke.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg drugog kompleta ili vrećice za rukotvorine, kao što su Extra Dots – serija 3 ili 4 (41921 ili 41931), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se sjajnim privjeskom za torbu. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u zabavnom malom kreativnom odmoru koji donosi ovaj komplet, a onda nositi privjesak na torbi.
• Prijenosno izražavanje osobnosti. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, a duboki i široki 3 cm. Kompleti s mnogo šarenih pločica otporni su i korisni mali pokloni za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Preslatki privjesak za torbu ima mogućnosti uređivanja, pa će lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Kompleti LEGO® DOTS potiču djecu da pokažu neograničenu kreativnost te da bez straha izraze osobnost predmetima koje sami izrade i prilagode. Igra LEGO kockicama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.