10278 Policijska Stanica
Dodaj u Listu Želja

419.95KM

Sastavite model LEGO® Policijska stanica i riješite slatki zločin

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.

Opis

Opis

Prikažite dramu iz bučne policijske stanice u kolekcionarskom kompletu LEGO® Policijska stanica za odrasle. Pored policijske stanice nalazi se prodavaonica krafni, ali slasna peciva nestaju! Tko je odgovoran za slatku krađu?

Pronađite brojne uzbudljive detalje dok gradite scene za rješavanje zločina. Model je dio kolekcije modularnih građevina i izaziva divljenje kada ga izložite.

  • Model LEGO® Policijska stanica (10278) pun je karakteristika pametnog dizajna i neočekivanih iznenađenja, pa je savršen komplet za odrasle koji traže projekt na koji će se usredotočiti.
  • Pronađite moderne karakteristike s brojnim detaljima za rješavanje zločina, uključujući ploču s autentičnim crvenim linijama za povezivanje tragova, magnetofon, zatvorsku ćeliju, ormarić za dokaze i razne druge.
  • Otkrijte razna iznenađenja u kompletu koji sadrži 2923 dijela i 5 figurica, uključujući policajca iz 1940-ih. Tu su i pločice s printom, kao što su plakat, telefon i pisaća mašina uz koje komplet oživljava.
  • Odraslim LEGO® obožavateljima svidjet će se noviteti u kompletu, uključujući 2 dijela iznimno rijetke boje lješnjaka, 4 glave životinja na krovnom vijencu i obrnuti luk u 2 boje.
  • Mjere: visoka je 37 cm (uključujući antene), široka 25 cm i duboka 25 cm.
  • Knjižica s uputama za slaganje nije samo priručnik nego sadrži i inspirativne detalje dizajna.
  • Komplet s policijskom stanicom dio je kolekcije modularnih građevina koja sadrži kreativne komplete za slaganje dizajnirane za obožavatelje LEGO® kockica koji vole dojmljiv dizajn, bogate detalje i elegantnu arhitekturu.
  • LEGO® kocke za slaganje izrađene su od najkvalitetnijih materijala. Skladne su, kompatibilne i uvijek se jednostavno spajaju i razdvajaju, još od 1958.!
  • Uz LEGO® dijelove sigurnost i kvaliteta na prvom su mjestu. Zato ih strogo testiramo i možete biti sigurni da model nije samo prekrasan nego i čvrst.

Ukusne poslastice

Doručak pokupite u prodavnici krofni na prvom spratu.

Kako pobjeći?

Kliznite kroz tajni otvor ispod kreveta.

Slijedite tragove

Stavite dokaze na tablu.

Planovi za bijeg

Spustite se trospratnim vatrogasnim stepenicama.

Fotografija lopova

Snimite najbolju stranu lopova.

Zatvorska ćelija

Stavite negativce iza rešetaka.