43192 Pepeljugina Kraljevska Kočija
Dodaj u Listu Želja

92.95KM

Djeca mogu uživati u maštovitoj igri uz zabavni komplet sa kočijom.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43192 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Potrči do zasada bundeva, vrijeme je za čaroliju! Stiže Disneyjeva princeza Pepeljuga sa Gusom Gusom i njegovim prijateljima. Jupi, stiže dobra vila! Došla je pripremiti Pepeljugu za bal. Ćiribu-ćiriba! Bundeva se upravo pretvorila u kočiju! Pazi, Gus Gus! Jao, kako lijep konji! Je li sve spremno za bal? Samo se ne zaboravi vratiti kući prije ponoći!

• Potaknite djecu na uzbudljivu igru uloga ili neograničenu kreativnu igru preslatkim kompletom. Savršen je za glumu omiljenih scena iz filma ili neograničenu zabavu.
• Svi obožavatelji Disneyjeve Pepeljuge obožavat će i ovaj komplet. Zlatno-bijela kočija s konjima izvrstan je praznični ili rođendanski poklon, ali i poklon za svaki dan za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Konji i kočija viši su od 13 cm, dugi 27 cm, a široki 9 cm, pa je komplet savršen za igru ili izlaganje i potiče na dugotrajnu kreativnu igru uloga.
• Printane su upute sjajne, ali digitalni priručnik Instructions PLUS još je sjajniji! Uz pomoć aplikacije LEGO® Building Instructions čak i mlađi graditelji mogu približiti i vizualizirati modele dok ih slažu.
• Poklonite mališanima sjajne likove i scene koje mogu odglumiti s kompletima iz serije LEGO® i i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.