71393 Paket za energiju – pčela Mario
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

LEGO® Super Mario™ odijelo pčele za leteću interaktivnu igru

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71393 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Neka igra LEGO® Super Mario™ zazuji od uzbuđenja uz paket za energiju za pčelu Marija (71393). Sadrži interaktivno odijelo pčele za LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu), u kojem igrači mogu zaraditi dodatne digitalne novčiće kada Mario poleti i počne zujati. Komplet je savršen poklon za male predvodnike trendova koji imaju početnu stazu igre LEGO Super Mario (71360) s figurom LEGO Marija ili komplet 71387 koji sadrži figuru LEGO® Luigija. Zabavna aplikacija. Upute za slaganje ovog LEGO kompleta možete pronaći u kutiji i besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Aplikacija je i siguran prostor u kojem djeca mogu podijeliti ideje, pronaći nadahnuće za kreativno slaganje i igru te otkriti druge zabavne značajke. Neograničena kreativna zabava. Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario oživljavaju slavne likove iz igre Super Mario. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti jedinstvene razine za samostalnu igru ili igru udruštvu.

  • Neka sve zuji od zabave u igri LEGO® Super Mario™ uz Paket za energiju – pčela Mario (71393) s interaktivnim odijelom za LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu).
  • Dodatak od kocaka odgovara figuri LEGO® Marija s početne staze u kompletu avanture s Mariom (71360) ili figuri LEGO® Luigija s početne staze u kompletu avanture s Luigijem (71387).
  • Kada LEGO® Mario™ nosi odijelo, igrači mogu zaraditi dodatne digitalne novčiće ako figura „leti” i zuji kao pčela.
  • U paketu dolazi i cvijeće te zeleni „travnati” LEGO® elementi koje mališani mogu dodati svojim razinama, a u kutiji su i ilustrirane upute uz koje djeca mogu jednostavno sama slagati.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute, nadahnuće za kreativne načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekcionarska igračka za slaganje fantastičan je rođendanski ili praznični poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju. Mogu urediti početnu stazu avanture s Mariom (71360) i komplete za proširenje na jedinstvene načine.
  • Dostupni su i drugi paketi za energiju za LEGO® Super Marija koje možete dodati početnoj stazi i kompletima za proširenje, uključujući Paket za energiju – žabac Mario (71392).
  • Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljene likove iz igre Super Mario, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenihrazina.
  • Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju zahtjevne standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i snažno spajali svaki put.
  • LEGO® kocke i dijelovi testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najstrože standarde za sigurnost.