71388 Padajući toranj i Boss Sumo Bro – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

65.95KM

Cool komplet za proširenje s izazovom s Boss Sumo Broom

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71388 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71388 Padajući toranj i Boss Sumo Bro – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Neka djeca dodaju još jedan zabavan izazov svijetu igre LEGO® Super Mario™ u kompletu Padajući toranj i Boss Sumo Bro – komplet za proširenje (71388). Sadrži toranj koji LEGO® Mario™ i/ili LEGO® Luigi™ (figure ne dolaze u kompletu) mogu zaljuljati kada stanu na poluge na njegovoj bazi. Može se izgraditi do različitih visina, a kada igrači sruše Boss Sumo Broa, pojavljuje se blok sa zvijezdom. Komplet sadrži i figuru Crowbera. (Napomena: za interaktivnu su igru potrebne početne staze 71360 ili 71387.) Isplati se igrati u timu Djeca mogu igrati sama ili s prijateljima koji imaju figure LEGO Marija ili LEGO Luigija te osvojiti dodatne digitalne novčiće za timski rad. Pronađite upute za slaganje, kreativne ideje i druge mogućnosti u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Super Mario™ za zabavu u stvarnom svijetu Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario oživljavaju slavne likove iz igre Super Mario, a usto su i zabavni pokloni za male predvodnike trendova. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti jedinstvene razine.

  • Djeca mogu dodati još jedan napeti izazov prikupljanja digitalnih novčića igri LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Padajući toranj i Boss Sumo Bro (71388).
  • Sadrži figurice 2 legendarna neprijatelja, Boss Sumo Broa, koji se busa u prsa, i Crowbera iz igre LEGO® Super Mario™.
  • Sadrži toranj za slaganje koji LEGO® Mario™ i/ili LEGO® Luigi™ (figure ne dolaze u kompletu) mogu zaljuljati kada stanu na poluge na njegovoj bazi. Kada sruše Boss Sumo Broa, otkrit će blok sa superzvijezdom.
  • LEGO® komplet igračaka od 231 dijela zabavan je rođendanski ili praznični poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
  • Komplet je odličan za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
  • Modul je visok više od 23 cm, širok 20 cm, a dubok 13cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za različite načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih obitelji, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene načine proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina za samostalnu ili grupnu igru.
  • Još od 1958. LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da su pouzdani te da se sigurno spajaju u čvrste modele.
  • LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.