10272 Old Trafford
Dodaj u Listu Želja

559.95KM

Sastavite vlastiti Teatar Snova

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10272 Kategorije: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Bez obzira jeste li navijač Manchester Uniteda ili ste samo ljubitelj nevjerojatnih stadiona, LEGO® Creator Expert Old Trafford vrhunska je konstrukcija za ljubitelje sporta.

Od dragocjenih detalja poput minhenskog sata i statua Sir Alexa, Matta i Ujedinjenog Trojstva, do vjernih reprodukcija terena i Stretford Enda, ovaj ekskluzivni i detaljno dizajnirani model pruža fantastično iskustvo slaganja.

  • Spektakularan komplet za slaganje uz koji odrasli mogu sastaviti detaljan model stadiona Old Trafford. Savršen poklon za navijače kluba Manchester United koji žele pokazati vječnu potporu klubu tako da izlože LEGO® nogometni stadion.
  • Komplet za slaganje modela stadiona Old Trafford u mjerilu 1:600 . LEGO® nogometni stadion zabavan je i vrijedan projekt uz koji navijači mogu ponovno proživjeti dragocjene uspomene na Manchester United.
  • Prva prilika za slaganje replike stadiona Old Trafford kluba Manchester United od kockica za slaganje. LEGO® nogometni stadion upečatljiv je ukras kod kuće ili u uredu.
  • Veliki nogometni LEGO® komplet od 3898 dijela za odrasle jedinstven je poklon za navijače kluba Manchester United. Uz njega graditelji mogu pobjeći iz stvarnosti u dug projekt na koji će biti ponosni, a usto i pokazati ljubav prema klubu.
  • Nogometni stadion LEGO Old Trafford – Manchester United visok je 18 cm, dug 47 cm, a širok 39 cm. Savršene je veličine da uklopi autentične detalje, kao što su tunel igrača i kip Sira Alexa Fergusona.
  • Za ovaj napredni komplet za slaganje nisu potrebne baterije, pa nećete čuti zadnji zvižduk na LEGO® nogometnom stadionu.
  • Uz ovaj ćete LEGO® komplet doživjeti najbolje iskustvo slaganja, a kroz vrijedan proces vodit će vas jednostavne upute.
  • Napredni kompleti za slaganje modela LEGO® Creator Expert omogućavaju odraslima da pokrenu izazovne projekte i sastave kolekcionarske igračke nastale po uzoru na nešto što obožavaju, kao što su automobili, zgrade i stadioni.
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije više od 60 godina, pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put.
  • Znate da ste sigurni uz LEGO®. Naši kocke i dijelovi nemilosrdno su testirani i ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Miljenici fanova

Povežite se s onim što znači biti navijač Manchester Uniteda, sa prepoznatljivim detaljima koji slave historiju kluba, poput kipova Matt Busby-a i Ujedinjenog Trojstva.

Sveto tlo

Doživite savršenu sezonu i dvije decenije izvrsnosti sa statuom Sir Alex Fergusona u blizini glavnog ulaza.

Savršen pogled

Čudite se sređenom terenu i detaljnoj tribini posvećenoj Sir Bobbyu Charltonu, koji je dao Old Traffordu nadimak “Teatar snova”.