71390 Nokaut Reznora – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

149.95KM

Komplet za proširenje za vrtnju Reznora i spašavanje Blue Toada

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71390 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71390 Nokaut Reznora – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Neka svijet igre LEGO® Super Mario™ postane još zanimljiviji za djecu u kompletu za proširenje Nokaut Reznora (71390). Sadrži platforme koje se mogu vrtjeti okretanjem LEGO® Marija i/ili LEGO® Luigija (figure ne dolaze u kompletu) pričvršćenih na postolju. Nazubljenim stupcem trebaju srušiti 2 figure Reznora s okretnih platformi i spasiti Blue Toada s vrha. U kompletu dolaze i Grrrol na klackalici, blok ? i posebna cijev za brzo trčanje za utrke. (Napomena: za igru su potrebne početne staze 71360 ili 71387.) Zabavno je igrati u timu Djeca mogu igrati sama, udružiti se s prijateljima koji imaju figure LEGO Marija ili LEGO Luigija ili se boriti protiv njih. Pronađite upute za slaganje, kreativne ideje i druge mogućnosti u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Neograničena zabava Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario oživljavaju slavne likove iz igre Super Mario™ i odlični su pokloni za djecu. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti jedinstvene razine.

  • Djeca će uživati u izazovima okretanja, klackanja, spašavanja Blue Toada i utrka kada dodaju komplet za proširenje Nokaut Reznora (71390) igri LEGO® Super Mario™.
  • Sadrži LEGO® figure legendarnih likova iz igre Super Mario™, 2 Reznora, Grrrola za klackanje te Blue Toada, blok ? i posebnu cijev za brzo trčanje uz koju igrači dobivaju dodatne nagrade.
  • Sadrži platforme za slaganje koje se mogu vrtjeti okretanjem figura LEGO® Marija i/ili LEGO® Luigija (figure ne dolaze u kompletu) pričvršćenih na postolje, a tu je i nazubljeni stupac za rušenje neprijatelja.
  • LEGO® komplet igračaka za slaganje od 862 dijela poticajan je rođendanski ili praznični poklon za djecu od 8 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
  • Odličan je za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatnenovčiće.
  • Modul je visok više od 25 cm, širok 56 cm, a dubok 30 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ sadrži upute za slaganje, alate za prikaz kako bi slaganje bilo još zabavnije i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • U kolekcionarskim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ omiljeni lik svih obitelji dolazi u stvarni svijet i donosi neograničen broj zabavnih, kreativnih izazova proširenja i slaganja te interaktivnu igru.
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne i sigurno se spajale svaki put. Tako je još od 1958.
  • LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.