71389 Nebeski svijet s Lakituom – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

79.95KM

Uzbudljivi komplet za proširenje za borbu protiv Lakitua u oblacima

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71389 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71389 Nebeski svijet s Lakituom – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Dodajte zabavan izazov dječjoj igri LEGO® Super Mario™ uz komplet za proširenje Nebeski svijet s Lakituom (71389). Sadrži platformu s oblakom koja se vrti kada se LEGO® Mario™ i/ili LEGO® Luigi™ (figure ne dolaze u kompletu) skližu po nebeskim klizačima i pokušavaju zbaciti Lakitua. U kompletu dolaze figure Lakitua, Bulleta Billa i Fuzzyja te vremenski blok za dodatno vrijeme na razini. (Napomena: za interaktivnu igru potrebne su početne staze 71360 ili 71387.) Surađujte ili se natječite Djeca mogu igrati sama, udružiti se s prijateljima koji imaju figure LEGO Marija ili LEGO Luigija ili se boriti protiv njih. Pronađite upute za slaganje, kreativne ideje i druge mogućnosti u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Beskrajne mogućnosti Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario oživljavaju omiljene likove iz igre Super Mario, a usto su i savršeni pokloni za male predvodnike trendova na igralištu. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti jedinstvene razine.

  • Dodajte izazov vrtnje oblaka i prikupljanja digitalnih novčića igri LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Nebeski svijet s Lakituom (71389).
  • Sadrži LEGO® figure 3 legendarna neprijatelja iz igre Super Mario™, Lakitua, Bulleta Billa i Fuzzyja te vremenski blok uz koji igrači mogu dobiti dodatno vrijeme za dovršavanje razine.
  • Sadrži nebesku platformu koja se vrti kada se igrači figuricama LEGO® Marija i/ili LEGO® Luigija (ne dolaze u kompletu) skližu po klizačima ispod nje.
  • LEGO®komplet igračaka od 484 dijela izvrstan je rođendanski ili praznični poklon za djecu od 7 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
  • Komplet je odličan za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
  • Modul je visok više od 15 cm, širok 35 cm, a dubok 27 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na razne načine.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, sigurnu platformu na kojoj djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih obitelji, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene, zabavne i kreativne mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina.
  • Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i snažno spajali svaki put.
  • LEGO® kocke za slaganje testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne globalne standarde za sigurnost.