41934 Narukvice Zvjezdani Sjaj
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Zvijezde pokazuju put mašti u ovom kul kompletu narukvica!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41934 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dizajniraj vlastiti magični nakit nadahnut zvijezdama uz narukvice Zvjezdani sjaj! Postavi tanke jednostruke narukvice na ravnu podlogu i stavi pločice na njih. Dodaj prozirne pločice sa zvijezdama i zvjezdanom kartom na kreativne načine tako da prikažu tvoj stil, a onda stavi narukvice i pokaži jedinstvenu ličnost! Vrijeme za promjenu? Preoblikuj narukvice u skladu s raspoloženjem ili ih mijenjaj i podijeli s prijateljima! #dotyourworld

• Iznenadite kreativno dijete vanzemaljskim kompletom LEGO® DOTS Narukvice Zvjezdani sjaj (41934) i lansirajte ga na zabavno putovanje beskrajnih mogućnosti dizajna ručnog rada.
• Jedinstveni nakit za pokazivanje! Djeca mogu vježbati izražavanje ličnosti dok ukrašavaju nakit uz 2 tanke, podesive narukvice i 32 pločice. Igra počinje čim otvore vrećicu!
• Komplet je sjajan za brzo pokazivanje kreativnosti kada je sam. Ali djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE – serija 3 ako žele unaprijediti modele fora novim idejama.
• Svi ljubitelji umjetnosti i rukotvorina uživat će u ovom kreativnom kompletu. Izdržljive narukvice i posebne ukrašene pločice zabavan su poklon ili iznenađenje za djecu od 6 godina i starije.
• Malene i prijenosne. Narukvice su duže od 20 cm, pa je komplet savršen za mlade dizajnere koji žele vježbati stvaranje kreacija, a onda nositi omiljeni model.
• Otvorite vrećicu s igračkom i zabava počinje ukrašavanjem tankih narukvica. Uz jednostavne upute dizajniranje je mačji kašalj, a djeca mogu i stalno smišljati nove uzorke.
• Poklonite djeci vrhunski kreativni poklon, komplet LEGO® DOTS. Praktične, ručno izrađene narukvice potiču na dizajniranje novih modela, pa djeca kroz zabavu grade kreativnost i samopouzdanje.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja i bez straha izraziti osobnost nakitom ili ukrasima koje sami izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.