41918 Narukvice Pustolovina
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Pokrenite kreativnu zabavu pustolovnim kompletom sa 2 narukvice.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41918 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Opremi se kul narukvicama i kreni u avanturu sa najboljim prijateljima! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i dodaj lude, raznobojne pločice. Nadahnuće za dizajn potraži na pakovanju ili izmisli vlastiti uzorak. Dodaj različite moderne, urbane i prirodne pločice koje odgovaraju tvojoj ličnosti ili ličnosti tvojih prijatelja, a onda ponosno nosite jedinstvene narukvice. Skroz kul! #dotyourworld

• Počastite mladog dizajnera zabavom izrade slatkih narukvica prijateljstva u kompletu LEGO® DOTS Narukvice Pustolovina (41918) sa 2 podesive narukvice i 32 pločice. Igra počinje kada otvorite vrećicu!
• Gomila kul ideja za dizajn! Djeca mogu razvijati osjećaj za izražavanje osobnosti dok ukrašavaju i dijele podesive narukvice tako da prate uzorke iz kompleta ili smisle svoj jedinstveni izgled.
• Raznobojne se pločice mogu kombinovati sa drugim kompletima za kreativnu zabavu sa prijateljima. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE – serija 2 (41916) ako žele obogatiti komplet za izradu narukvica.
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Narukvice i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, praznik ili bilo koju priliku za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Mala i prijenosna igračka. Narukvice su duže od 20 cm od vrha do dna, pa je ovaj zabavni komplet za izradu narukvica sjajan za mlade dizajnere koji žele vježbati dizajniranje i dijeliti ili nositi omiljene kreacije.
• Zabava i kreativnost traju beskonačno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina kreativnog slaganja, a uz to djeca mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Otvorite vrećicu i neka zabava počne ukrašavanjem narukvica. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa djeca mogu biti ponosna kada sasvim sama naprave jedinstven dodatak, a usto se ludo i kreativno zabave.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.