41909 Narukvica Stil Sirene
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Poklonite svojim malim sirenama kreativan poklon koji će ih oduševiti!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41909 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Zadivi sve kul narukvicama ili daj jednu najboljoj prijateljici! Otvori vrećicu sa narukvicom Stil Sirene, poredaj jednostruke narukvice i počni dodavati pločice. Inspiraciju potraži na pakovanju ili smisli svoj uzorak. Dodaj različite prozirne i obojene pločice koje odgovaraju tvojoj ličnosti ili ličnosti tvoje prijateljice, a onda ponosno nosite jedinstvene narukvice! Sirene, ujedinite se! #dotyourworld

• Neka vaše dijete uživa u zabavi stvaranja narukvica prijateljstva u kompletu ograničenog izdanja LEGO® DOTS Narukvica Stil sirene (41909) sa 2 podesive narukvice i 32 raznobojne pločice. Igra počinje ukrašavanjem!
• Mnogo kreativnih ideja za samostalnu izradu narukvica! Djeca mogu razvijati dizajnerske vještine i naučiti kako se izraziti dok ukrašavaju i dijele narukvice tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle svoj posebni izgled.
• Pločice u ovom kompletu ili u drugim kompletima sjajne su za kreativnost i zabavu s prijateljima. Djeca mogu dodati pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TAČKICE – serija 1 (41908) i zaista se uživjeti u stvaranje vlastitih jedinstvenih narukvica.
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Fleksibilna narukvica i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju priliku za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Mala, lagana i potpuno prijenosna. Sve narukvice duge su više od 20 cm, a ovaj popularni komplet za izradu narukvice savršen je za mlade dizajnere koji žele isprobavati nove ideje, a onda podijeliti ili nositi svoju omiljenu verziju.
• Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina kreativnog slaganja, a uz to djeca mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Otvorite pakovanje i neka zabava počne ukrašavanjem narukvice. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa dječaci i djevojčice mogu biti ponosni kada sasvim sami naprave jedinstven nakit, a usto se ludo i kreativno zabave.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.