41910 Narukvica Sladoledne prijateljice
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Neka se vaše dijete uživi u maštovitu igru uz komplet sa narukvicama.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41910 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dizajniraj slatke narukvice Sladoledne prijateljice za sebe i svoju najbolju prijateljicu! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i počni dodavati raznobojne pločice. Neka te nadahne pakiranje ili smisli vlastiti dizajn. Poslije dodaj slatke pločice sa printovima koji odgovaraju tvom stilu i stilu tvoje najbolje prijateljice jer je dijeljenje sa prijateljima uvijek zabavnije. Neka svijetom zavlada kawaii uz ove sjajne narukvice! #dotyourworld

• Poklonite djetetu zabavu stvaranja jedinstvenih narukvica prijateljstva u kompletu ograničenog izdanja LEGO® DOTS Narukvica Sladoledne prijateljice (41910) s 2a podesive jednostruke narukvice i 32 raznobojne pločice.
• Kreativni komplet za samostalnu izradu! Djeca mogu razvijati vještine izražavanja osobnosti dok ukrašavaju i dijele narukvice tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle svoj jedinstveni izgled.
• Raznobojne pločice u ovom kompletu ili u drugim kompletima sjajne su za zabavu sa prijateljima. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TAČKICE – serija 1 (41908) ako žele još uljepšati slatke narukvice prijateljstva.
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Podesive narukvice i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju priliku za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Malene i pravo kawaii! Narukvice su duge više od 20 cm, pa je ovaj preslatki komplet za izradu narukvica sjajan za mlade dizajnere koji žele ponijeti svoje modele na put i dijeliti ili nositi omiljene kreacije.
• Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina samostalne igre, a uz to mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Otvorite vrećicu i neka zabava počne ukrašavanjem narukvica. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa djeca mogu biti ponosna kada sasvim sama naprave nešto jedinstveno, a uz to se ludo i kreativno zabave.
• Poklonite djeci mogućnost kreativnog stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.