21166 Napušteni rudnik
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Klasična akcija iz igre Minecraft™ s omiljenim likovima iz Minecrafta

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21166 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se Steveu dok kopa, gradi i istražuje… A usto pokušava preživjeti neprestane napade! U pećini se kriju ugljen, željezo i dijamanti koje treba iskopati. Ali budi oprezan, tu su i strašni zombi, jezivi pauk i živi ljigavac. Kada se pojave, pokušaj ih namamiti do ulaza u pećinnu, a onda ispusti kamenje na njih i zatrpaj neprijateljske bande… Bum!

  • U kompletu LEGO® Minecraft™ Napušteni rudnik (21166) klasična akcija iz Minecrafta oživljava u stvarnom svijetu dok djeca pomažu glavnom liku igre da kopa, gradi i istražuje, a pritom trpi napade raznih neprijateljskih stvorenja.
  • Sadrži poznate likove i stvorenja iz igre Minecraft™: Stevea, zombija, pauka i živog ljigavca. Komplet sadrži i elemente ugljena, željeza i dijamanta te funkciju rušenja kamenja.
  • Igrači moraju pomoći Steveu da iskopa osnovne resurse te namamiti zombija, pauka i živog ljigavca do ulaza u pećinu gdje djeca mogu ručno pokrenuti padanje teškog kamenja na njih.
  • Savršen rođendanski ili praznični poklon za djecu od 7 godina i stariju koja žele otvoriti novu dimenziju pustolovina u igri Minecraft™.
  • Svestrani komplet za igru iz serije LEGO® Minecraft™ visok je više od 14 cm, širok 19 cm, a dubok 12 cm. Oblikovan je tako da potakne na neograničenu maštovitu igru. Može se jednostavno kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO Minecraft.
  • Baterije nisu potrebne. Komplet iz serije LEGO® Minecraft™ pokreće dječja mašta, pa zabava nikada ne prestaje. Aktivna igra potiče razvoj spretnosti, kreativnosti i vještina rješavanja problema kod djece.
  • Uz jednostavne upute djeca će sigurno početi slagati i igrati se bez čekanja te potpuno uživati u likovima, zabavnim funkcionalnostima i poznatim lokacijama iz igre Minecraft™.
  • Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™ prenose uzbuđenje iz igrice Minecraft u stvarni svijet. Kompleti iz serije LEGO Minecraft sadrže visokokvalitetne i autentične modele te vode djecu u nove dimenzije igre!
  • LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put.
  • LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.