41937 Multi pack – Ljetne vibracije
Dodaj u Listu Želja

64.95KM

Uvedite djecu u zabavni svijet serije LEGO® DOTS ljetnim kompletom za rukotvorine

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41937 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Otkrij zabavan svijet serije LEGO® DOTS! Za početak napravi zanimljivu narukvicu ukrašenu ljetnim bojama. Dizajniraj i stavi privjesak s likom strašnog lava na torbu, odjeću ili gdje god poželiš. Napravi jedinstven okvir za slike pa stavi svoju omiljenu fotku u njega i izloži ga na zid. Zatim napravi i dizajniraj savršeni držač za olovke u obliku kaktusa da ukrasi tvoju sobu. #dotyourworld

• Potaknite dječju kreativnost uzbudljivim kompletom LEGO® DOTS Multi pack – Ljetne vibracije (41937) i pomozite im da izgrade samopouzdanje dok se koriste dizajnerskim vještinama na različitim zabavnim predmetima.
• Kreativan stil na vidjelo! Djeca mogu razvijati vještine izražavanja osobnosti dok ukrašavaju različite predmete u kompletu tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle vlastite.
• Što je ukutiji? Komplet sadrži podesivu svjetloplavu narukvicu, privjesak u obliku lava, okvir za slike s elementom za vješanje i držač za olovke u obliku kaktusa s pomičnim rukama te mnogo šarenih pločica.
• Djeca koja vole umjetnost i rukotvorine obožavat će komplet Ljetne vibracije – višedijelni komplet. Zbog podesivih elemenata i zabavnih boja savršen je kreativni poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Modni dodatak, ukras, pomagalo. Kaktus je visok više od 12 cm, a širok 6 cm, pa je uzbudljiva igračka za kreativnu izradu savršena za mlade dizajnere koji mogu vježbati dizajniranje kada god požele.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Višedijelni komplet u vlastitojkutiji za pohranu pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu ukrasima ili nakitom koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.