42132 Motocikl
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Poklonite djeci dvostruko više zabave uz model 2-u-1 LEGO® Technic Motocikl koji se može pretvoriti u super avanturistički motocikl.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 42132 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremi se za brzinsku akciju uz model LEGO® Technic Motocikl. Ima mnogo super funkcija, baš kao pravi motocikl. Pogledaj motor s 3 cilindra i lancem, pomične klipove, lanac koji se okreće i upravljač. Možeš se zabaviti slaganjem i istraživanjem motocikla, a kada poželiš nešto novo, pretvori model u sjajni prilagođen motocikl.

• Tražite poklon za djecu? – Komplet LEGO® Technic Motocikl 42132 dizajniran je za zaljubljenike u motocikle koji vole slagati modele, a onda se igrati njima.
• Realistični detalji – motocikl ima motor s tri cilindra i lancem, pomične klipove, lanac koji se okreće i upravljač.
• Dva modela u jednom – model motocikl pretvara se u avanturistički motocikl pa djeca dobivaju još više prilika za kreativnu igru uloga.
• LEGO® ideja za darivanje – poklon za djecu od 7 godina i stariju koja vole modele motocikala.
• Mjere – model motocikla visok je više od 9 cm, dug 16 cm, a širok 7 cm.
• Učenje kroz igru – svijet serije LEGO® Technic donosi napredne komplete za slaganje za obožavatelje LEGO kockica za njihov sljedeći izazov slaganja.
• Bez kompromisa – elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• Zagarantovana sigurnost – dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.”

Realne funkcije

Provjerite upravljanje i rotirajući lanac.

3-cilindrični motor s lančanim pogonom

Djeca će voljeti sastavljanje motora i pomicanje klipova.

2-u-1 konstrukcija

Model motocikla se obnavlja u avanturistički bicikl.