60296 Motocikl za trikove i vratolomije
Dodaj u Listu Želja

16.50KM

Djeca mogu priređivati lude vratolomne priredbe uz komplet LEGO® City Motocikl za trikove i vratolomije s motociklom sa zamašnjakom i neustrašivom vratolomkom Raze iz televizijske serije LEGO City.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60296 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pokreni akrobatski motocikl sa zamašnjakom i pripremi se za nevjerovatnu akciju na 2 točka iz stvarnog života uz motociklistički tim kaskadera iz serije LEGO® City! Pridruži se junakinji televizijske serije LEGO City Raze dok neustrašivo pokazuje brzinu i hrabrost na sjajnom vozilu. Sruši rekorde u vožnji na zadnjem točku, skoči s rampe pri najvećoj brzini i izvedi trikove u zraku pa sleti na zadnji točak. Sjajni motocikl za vratolomije stvoren je da bi oduševio. Drži se!

• Uvedite djecu od 5 godina i stariju u uzbudljivi vratolomni svijet serije LEGO® City uz komplet igračaka s motociklom sa zamašnjakom i neustrašivom televizijskom junakinjom Raze iz serije LEGO City.
• Što je u kutiji? Sve što djeca trebaju da sastave super akrobatski motocikl sa zamašnjakom kojim će izvoditi nevjerovatne trikove na stražnjem točku te figurica Raze, junakinje televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Djeca trebaju pogurati akrobatski motocikl da pokrenu zamašnjak, a onda ga lansirati da izvede sjajne trikove na zadnjem točku i zračne manevre.
• LEGO® City Motocikl za trikove i vratolomije sjajan je poklon za rođendan ili bilo koju drugu prigodu za djecu koja vole akcijske igračke.
• Sastavljeni motocikl za trikove i vratolomije visok je više od 3 cm, dug 7 cm, a širok manje od 2 cm.
• Kombinujte komplet igračaka s akrobatskim motociklom s drugim kompletima iz serije LEGO® City Stuntz za još više zabavnih likova i vratolomnih spektakala!
• Sadrži tiskani priručnik za slaganje i Instructions PLUS, interaktivni priručnik uz koji je slaganje LEGO® kockica zaista dječja igra. Dio je besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions.
• U kompletima iz serije LEGO® City Stuntz djeca su u središtu radnje uz super modele vozila i zabavne likove koji potiču smišljanje maštovitih priča i igru pretvaranja temeljenu na scenama iz stvarnog života.
• Svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.