60310 Motocikl s pilećom kacigom za vratolomije
Dodaj u Listu Želja

16.50KM

Djeca mogu uživati u akcijskoj zabavi u kompletu LEGO® City Motocikl s pilećom kacigom za vratolomije s televizijskim junakom i maskotom tima Clemmonsom iz serije LEGO City.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60310 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pokreni motocikl sa zamašnjakom i pripremi se na prave vratolomije i akcijske pustolovine s LEGO® City kaskaderima! Pridruži se televizijskom junaku iz serije LEGO City, maskoti tima i nezainteresiranom privremenom kaskaderu Clemmonsu na super vozilu. Mogu li pilići letjeti? Ovo može! Pokreni sjajni akrobatski motocikl i izvedi skokove, zračne manevre i slijetanja na jedan točak kojima ćeš oduševiti publiku. Sjajno!

• Komplet igračaka LEGO® City Motocikl s pilećom kacigom za vratolomije (60310) sadrži sjajni motocikl sa zamašnjakom za izvođenje nevjerovatnih trikova te lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Što je u kutiji? Sve što djeca trebaju da sastave sjajni akrobatski motocikl sa zamašnjakom te figurica Clemmonsa u odijelu maskote pileta iz televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Djeca trebaju pogurati akrobatski motocikl da pokrenu zamašnjak, a onda ga ispustiti da izvede sjajne skokove, zračne manevre i odlična slijetanja.
• Komplet za igru LEGO® City Motocikl s pilećom kacigom za vratolomije sjajan je poklon za praznike , rođendan ili bilo koji drugi dan za djecu od 5 godina i stariju.
• Sastavljeni motocikl s pilećom kacigom za vratolomije visok je više od 3 cm, dug 6 cm, a širok manje od 2 cm.
• Kombinujte ovaj komplet igračaka s drugima iz serije LEGO® City Stuntz za još više napetih izvedbi.
• Dolazi uz uputstvo za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Uz interaktivni priručnik LEGO slaganje zaista postaje dječja igra.
• U kompletima iz serije LEGO® City Stuntz s super modelima vozila i zabavnim likovima djeca su u središtu radnje, pa dobivaju inspiraciju za maštovite priče i scenarije koji prikazuju život na zabavan i uzbudljiv način.
• Sve LEGO® kockice i dijelovi proizvode se u skladu sa strogim standardima industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te zanimljivi za slaganje. Tako je još od 1958.
• LEGO® igračke za slaganje temeljito su testirane kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.