76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster i 1970 Dodge Challenger T/A
Dodaj u Listu Želja

119.95KM

2 nevjerojatno detaljna modela automobila Dodge za utrke!

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 76904 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremite se za epske utrke uz 2 legendarna vozila, superbrzi Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster i nevjerojatni sportski automobil 1970 Dodge Challenger T/A. Izvrsne replike modela sada možete dodati u svoju zbirku, sastaviti ih i istražiti. A uz 2 figurice vozača, opremljenih i spremnih za pokret, napeta utrka s gasom do poda može početi. Držite se!

• Komplet LEGO® Speed Champions od 627 dijelova sjajan je poklon za rođendan ili bilo koji drugi dan za zaljubljenike u automobile od 8 godina i starije te za obožavatelje snažnih i trkaćih automobila.
• Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster visok je više od 10 cm, dug 35 cm, a širok 7 cm; 1970 Dodge Challenger T/A visok je više od 5 cm, dug 16 cm, a širok 7 cm.
• Za ovaj komplet za slaganje nisu potrebne baterije. Pokreće ga dječja mašta, pa akciji nema kraja!
• Želite pokloniti komplet igračaka s modelima automobila Dodge novom LEGO® graditelju? Bez brige! Uz njega dolaze jednostavne, postupne upute za oba modela.
• U kompletima za slaganje iz serije LEGO® Speed Champions djeca i obožavatelji automobila mogu istražiti neke od najuzbudljivijih svjetskih automobila uz autentične replike sjajne za igru utrka i izlaganje.
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije od 1958., pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put.
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Speed Champions temeljito testiramo kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde sigurnosti.