41935 Mnogo DOTS dijelova
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Neka mašta i kreativnost preuzmu uzde u zanimljivih kutiji pločica DOTS!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41935 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Uroni u svijet pločica DOTS duginih boja! Pusti mašti na volju te ukrašavaj i mijenjaj komplete DOTS na zanimljive nove načine. Možeš se igrati raznim bojama i oblicima pločica. Sve pločice mogu se kombinirati sa svim drugim kompletima DOTS (prodaju se zasebno), pa možeš mijenjati dizajn kada i kako god želiš. Osmisli neograničen broj uzoraka i dosegni novu razinu rukotvorina! #dotyourworld

• Razveselite djecu velikim kompletom za rukotvorine LEGO® DOTS Mnogo DOTS dijelova (41935) i potaknite ih da pokažu kreativnost dok razvijaju dizajnerske vještine i stvaraju jedinstvene uzorke.
• Pomozite djetetu da razvije kreativne vještine s više od 1000 pločica u bogatoj paleti prekrasnih boja, od kojih se neke prvi put pojavljuju u kompletima DOTS.
• Što je u kutiji? Samo čiste, veličanstvene, raznobojne pločice DOTS! Djeca dobivaju 44 različite vrste pločica DOTS i mnogo inspiracije, pa mogu ukrasiti narukvice, ukrase u sobi ili druge LEGO® komplete.
• Djeca koja vole umjetnost i rukotvorine obožavat će kutiju Mnogo DOTS dijelova (41935). Pločice mogu obogatiti sve grupne kreativne aktivnosti te su savršen praznični poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS (prodaju se zasebno). Kutija obojenih i ukrašenih pločica pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu nakitom ili ukrasima koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.