75321 Mikrolovac Razor Crest™
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Dajte mališanima zabavan uvod u komplete iz serije LEGO® Star Wars™ modelom mikrolovca Razor Crest koji se jednostavno slaže i LEGO figuricom Mandalorijanca.

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75321 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavi mikrolovac Razor Crest i udruži se s Mandalorijancem na uzbudljivim pustolovinama lova na nagrade! Uskoči u kabinu i kreni na galaktičku misiju. Ispali iz pucača na snage frakcije Imperial Remnant. Istraži druge planete uz Mandalorijančev mlazni pogon i bori se protiv neprijatelja njegovom laserskom puškom. Ko zna što ćeš otkriti tamo!

• LEGO® Star Wars™ Mikrolovac za brzo slaganje – mala djeca mogu lansirati vlastite misije iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac uz model Razor Cresta (75321) s dvama pucačima.
• Sadrži LEGO® figuricu Mandalorijanca – LEGO figurica Mandalorijanca dolazi u odijelu iz druge sezone serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac s laserskim pištoljem i mlaznim pogonom i potiče na kreativnu igru.
• Kombinacije mikrolovaca – komplet igračaka za slaganje može se kombinovati s drugim mikrolovcima iz serije LEGO® Star Wars™ za još više mogućnosti igre.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – poklonite igračku za slaganje od 98 dijelova djetetu koje postavlja trendove kao rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje.
• Prijenosna igra – mikrolovac je visok više od 3 cm, dug 9 cm, a širok 8 cm. Stavite ga u dječji ruksak kako bi se mališani mogli igrati na putu.
• Postupne upute za slaganje – uz jasne, ilustrirane upute čak i LEGO® početnici mogu sagraditi bojni brod iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac samostalno i sigurno.
• Kompleti iz serije LEGO® Star Wars™ za sve uzraste – uz seriju LEGO Star Wars kreativna djeca i odrasli obožavatelji mogu odglumiti scene iz sage o Ratovima zvijezda, smišljati vlastite zabavne pustolovine i izložiti igračke za slaganje.
• Vrhunska kvaliteta – još od 1958. LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi se pouzdano i snažno spajali u otporne modele.
• Sigurnost je zagarantovana – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i pozorno analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.