60348 Lunarno vozilo
Dodaj u Listu Želja

69.95KM

Komplet za igru istraživanja svemira za djecu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60348 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Iznenadite mlade zaljubljenike u svemir kompletom LEGO® City Lunarno vozilo (60348) nadahnutim NASA-om. Rover ima 12 točkova za kretanje u svim smjerovima, 2 istraživačke ruke i prostor za 3 figurice astronauta te meteorit za početak igre. Kombinujte svemirski komplet s drugima iz svijeta LEGO City za još više svemirske zabave. LEGO igračka za slaganje za djecu od 6 godina i stariju. Komplet igračaka dolazi s postupnim slikovnim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Intuitivni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s odličnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledati modele iz svih uglova dok ih slažu. Dobro došli u svemir mašte Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

• Svemirska igračka za djecu od 6 godina i stariju nadahnuta NASA-om – otvorite nove horizonte dječje mašte u kompletu za slaganje i igru LEGO® City Lunarno vozilo (60348).
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave detaljno lunarno vozilo i mjesto gdje je meteor udario te 3 figurice astronauta.
• Igračka za slaganje i maštovitu igru – lunarno vozilo ima 12 točkova za upravljanje u svim smjerovima te mnogo funkcija po uzoru na pravi Mjesečev rover.
• Zabavan poklon za sve prigode – komplet za igru LEGO® City Lunarno vozilo može biti pokon za rođendan, praznike ili bilo koju drugu prigodu za djecu od 6 godina i stariju.
• Igra na putu – sastavljeno lunarno vozilo visoko je više od 10 cm, dugo 14 cm, a široko 10 cm te ga djeca mogu ponijeti kamo god krenula.
• Sadrži dodatke za LEGO® figurice – komplet igračaka s Mjesečevim roverom sadrži zabavne elemente za maštovitu igru, uključujući pilu, lopatu, skener površine planeta i kacige.
• Printani i digitalni priručnik za slaganje – komplet igračaka sadrži printani slikovni priručnik za slaganje i digitalne upute za slaganje, dostupne u aplikaciji LEGO® Building Instructions.
•Igra temeljena na stvarnom životu – svemirske igračke iz serije LEGO® City nastale su po uzoru na NASA-ine strojeve, vozila i svemirske letjelice za neograničenu igru temeljenu na stvarnom životu.
• Kvaliteta je zajamčena – svi LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Takoje još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® elemente bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.