60349 Lunarna svemirska stanica
Dodaj u Listu Želja

124.95KM

Zvjezdani komplet za igru istraživanja svemira za djecu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60349 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Neka kreativna igra izađe van granica planeta uz komplet igračaka LEGO® City Lunarna svemirska stanica (60349). Svemirska igračka nadahnuta NASA-om sadrži mnogo realističnih elemenata za maštovitu igru, uključujući znanstveni i botanički laboratorij te svemirsku kapsulu za slijetanje i 5 figurica astronauta. Kombiniujte ovaj svemirski komplet iz serije LEGO City s drugima za još više sjajne svemirske zabave. Iskustvo slaganja za djecu od 6 godina i stariju LEGO komplet za slaganje dolazi detaljnim printanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledati modele iz svih kutova dok ih slažu. Kompleti igračaka s drugog planeta Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim mašinama, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

• Svemirski komplet igračaka iz serije LEGO® City – komplet LEGO City Lunarna svemirska postaja (60349) pun je elemenata i funkcija nadahnutih NASA-om za maštovitu svemirsku igru.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave lunarnu svemirsku postaju s kapsulom za pristajanje te 5 figurica astronauta.
• Osmišljeno za kreativnu igru – model svemirske postaje ima naucni i botanički laboratorij, spavaonice i kapsulu za pristajanje.
• Poklon za sve prigode – komplet za igru iz serijeLEGO® City može biti dar za praznike, rođendan ili poklon za bilo koji drugi dan za djecu od 6 godina i stariju.
• Dimenzije svemirske postaje – sastavljena lunarna svemirska postaja visoka je više od 13 cm, duga 32 cm, a široka 28 cm.
• Sadrži dodatke za LEGO® figurice – dodaci za figurice u ovom kompletu igračaka s modelom svemirske postaje uključuju fotoaparat, francuski ključ, bušilicu, kacige i biljke.
• Interaktivne upute za slaganje – djeca mogu približavati, okretati i pregledavati modele iz svih uglova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Igra i učenje – svemirske igračke iz serije LEGO® City nastale su po uzoru na NASA-ine strojeve, vozila i svemirske letjelice za neograničenu igru temeljenu na stvarnom životu.
• Kvaliteta je najvažnija – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.