60350 Lunarna istraživačka baza
Dodaj u Listu Želja

219.95KM

Realistični komplet nadahnut NASA-om

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60350 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Zabavne svemirske misije čekaju u kompletu igračaka LEGO® City Lunarna istraživačka baza (60350). Pun je autentičnih detalja nadahnutih stvarnim svemirskim vozilima i opremom, uključujući Mjesečevu letjelicu, rover VIPER i modul za boravak u obliku kupole s laboratorijima, garažom i zračnom komorom te 6 figurica astronauta. Kombinujte ovaj svemirski komplet s drugima iz serije LEGO City za neprestanu svemirsku zabavu. Zabavno slaganje i igra za djecu od 7 godina i stariju LEGO komplet dolazi s tiskanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, a ima alate za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok ih slažu. Svijet maštovite igre Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

  • Svemirski komplet igračaka iz serije LEGO® City – komplet LEGO City Lunarna istraživačka baza (60350) pun je elemenata nadahnutih NASA-om za maštovitu svemirsku igru.
  • Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave lunarnu istraživačku bazu u kupoli i vozila, uključujući Mjesečevu letjelicu, nebeski dron, rover VIPER i Mjesečev buggy te 6 figurica astronauta.
  • Osmišljeno za kreativnu igru – model lunarne istraživačke baze sadrži prostorije za boravak u kupoli s botaničkim laboratorijem i prizemnom garažom te module naučne laboratorije, zračne komore i tunela za pristajanje.
  • Poklon za posebne prilike – svemirska igračka iz serije LEGO® City može biti poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male zaljubljenike u svemir od 7 godina i starije.
  • Dimenzije istraživačke baze– sastavljena lunarna istraživačka baza visoka je više od 13 cm, široka 40 cm, a duboka 25 cm.
  • Sadrži dodatke za LEGO® figurice – komplet igračaka s bazom na Mjesecu sadrži zabavne elemente za maštovitu igru, uključujući skener površine planeta, biljke, šoljice i kacige.
  • U kompletu je i interaktivni digitalni priručnik – djeca mogu približavati, okretati i pregledavati digitalnu verziju modela iz svih uglova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
  • Razvoj kreativnih vještina djece – svemirske igračke iz serije LEGO® City nastale su po uzoru na NASA-ine strojeve, vozila i svemirske letjelice za neograničenu kreativnu igru temeljenu na stvarnom životu.
  • Kvaliteta u središtu pažnje – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
  • Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.