21329 LEGO® Ideas Fender® Stratocaster™
Dodaj u Listu Želja

269.95KM

Sastavite gitaru Fender® Stratocaster™ u LEGO® stilu

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.

Opis

Opis

Postanite rock-zvijezda uz gitaru Fender® Stratocaster™ iz 1970-ih i pojačalo 65 Princeton® Reverb od LEGO® kockica. Sastavite crvenu ili crnu gitaru i uživajte u autentičnim detaljima, kao što su ručica za vibrat i zatezači. Pogledajte matičnu ploču, spremnik za eho i zvučnik u pojačalu. Stavite gitaru na postolje pa spojite pojačalo i papučicu s njom da dobijete super ukras.

  • Sastavite legendarnu gitaru u kompletu 21329 za slaganje i izlaganje iz serije LEGO® Ideas s gitarom Fender® Stratocaster™ iz 1970-ih i pojačalom Fender 65 Princeton® Reverb.
  • Gitara ima pomičnu ručicu za vibrato i zatezače, šest žica, naljepnice s logotipom Fender® i tekstilni remen. Od kocaka u kompletu možete sastaviti crvenu ili crnu gitaru.
  • Pojačalo ima pomične ploče za jednostavan pristup matičnoj ploči, spremniku za eho, zvučniku i drugim detaljima u unutrašnjosti, naljepnice s logotipom te gumene kablove za spajanje s gitarom i papučicom.
  • Sadrži sklopivo postolje za gitaru, trzalice prilagođene gitari u 4 boje te naljepnicu s logotipom Fender® od LEGO® kockica koju možete staviti na pravu gitaru, pojačalo ili gdje god želite.
  • Gitara je duga više od 36 cm, široka 11 cm, a duboka 3 cm. LEGO® model za izlaganje super je poklon za gitariste, zaljubljenike u muziku i obožavatelje gitare Fender® Stratocaster™.
  • Zabavno je slagati je samostalno ili u društvu prijatelja i porodicom s kojima možete podijeliti ljubav prema legendarnoj gitari, muzici i/ili slaganju LEGO® kockica.
  • Komplet od 1079 dijelova dolazi s knjižicom o histroji gitare Fender® Stratocaster™, podacima o obožavatelju dizajneru kompleta i LEGO® dizajnerima te jednostavnim uputama za radosno slaganje.
  • Obožavatelj dizajner prijavio je ovaj komplet za slaganje na natjecanje LEGO® Ideas „Music to our Ears” i komisija za LEGO Ideas odabrala ga je, među 9 najboljih kandidata, da postane sljedeći komplet u seriji LEGO Ideas.
  • LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije da bi se jednostavno i sigurno spajali u čvrste modele. Tako je još od 1958.
  • LEGO® kocke i dijelove za slaganje testiramo na gotovo sve zamislive načine kako bismo mogli zajamčiti da svi LEGO kompleti ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Klasični duo

Rekreirajte Stratocaster sa Priceton '65 pojačalom.

Napravite svoju legendu

Napravite tijelo gitare sa crvenim ili crnim kockicama.

Autentični Strat

6 žica, odvojeni klinovi za podešavanje, trzalica i vibrato.

Jedinstveni elementi

Tekstilna traka i gumeni kablovi za gitaru i pedale.

Upalite pojačalo

Dolazi sa pogledom na matičnu ploču, spremnikom i zvučnikom.

Prelijep izložbeni primjerak

Podešavajuće postolje čini Stratocaster nevjerovatnim izložbenim primjerkom.