60303 LEGO® City Adventski kalendar
Dodaj u Listu Želja

43.95KM

Adventski kalendar pun LEGO® iznenađenja!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60303 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Odbrojavaj do velikog dana uz LEGO® City Adventski kalendar za 2021. Otvori vratašca svaki dan i otkrij iznenađenje! Pronađi male modele, sjajne likove iz televizijske serije LEGO City Adventures i zabavne dodatke. Hoće li se i gospodin u crvenom odijelu pojaviti? Saznat ćeš! Uz ovaj zamiljivi kalendar dobit ćeš i igraću podlogu sa slikom snježnog grada na kojoj možeš složiti blagdanske prizore i igrati se!

• Djeca od 5 godina i starija mogu svakog decembra uživati u maštovitoj igri uz LEGO® City Adventski kalendar (60303) pun sjajnih malih modela, zabavnih likova iz televizijske serije LEGO City i fora dodataka.
• Tu su i likovi iz televizijske serije LEGO® City Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper i Fendrich te snjegović Dukea DeTaina za slaganje kao i podloga sa slikom grada prekrivenog snijegom.
• Djeca mogu odbrojavati do velikog dana s zanimljivim modelima, zabavnim figuricama likova i igraćom podlogom na kojoj mogu slagati vlastite pustolovine iz LEGO® Cityja i sudjelovati u njima!
• Tražite super poklon za djecu od 5 godina i stariju? Adventski kalendar savršena je poslastica za obožavatelje televizijske serije LEGO® City Adventures i djecu koja vole igračke i kreativnu igru.
• Kutija s adventskim kalendarom iz serije LEGO® City visoka je više od 26 cm, široka 38 cm, a duboka 7 cm.
• Baterije nisu potrebne! LEGO® igračke i likove za slaganje iz adventskog kalendara pokreću mala djeca s velikom maštom, pa blagdanska zabava može brzo početi svaki dan!
• Sva iznenađenja u kompletu LEGO® City adventski kalendar dolaze uz jednostavne tiskane upute za slaganje na unutarnjem dijelu svih kalendarskih prozorčića, pa i novi graditelji mogu uživati u slaganju vlastitih igračaka.
• Blagdanski kompleti iz serije LEGO® City sadrže raznobojne male modele i zabavne likove koji potiču maštovitu igru pretvaranja te pomažu djeci u razvoju tjelesnih i kreativnih vještina.
• Sve LEGO® kocke i dijelovi proizvode se u skladu sa strogim standardima industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni i zanimljivi za slaganje. Tako je još od 1958.
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® City temeljito su testirane kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde sigurnosti.