43197 Ledeni dvorac
Dodaj u Listu Želja

449.95KM

Prisjetite se lijepih trenutaka iz Disneyjeva Snježnog kraljevstva u jedinstvenom modelu

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43197 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Upoznaj Disneyjevu Elzu u njenom čarobnom ledenom dvorcu! Prođi kroz ulazna vrata i počni istraživati razne sobe. Divi se ledenoj fontani, a onda se popni uz veličanstveno zaobljeno stubište i stani na balkon. Posjeti predivnu prijestolnu dvoranu, u kojoj je mala verzija dvorca Arendelle, pa zaviri u Elzinu spavaću sobu i ormar te otkrij i sve ostale detalje.

  • Oduševite nekoga veličanstvenim kompletom LEGO® ǀ Disney Ledeni dvorac (43197), sjajnim poklonom koji će starije obožavatelje Disneyjeva Snježnog kraljevstva podsjetiti na lijepe trenutke iz omiljenih filmova.
  • Sastavite dojmljiv model legendarnog dvorca, koji upotpunjuju veliko stubište, velika dvorana i ledena fontana te 9 likova, uključujući 4 lutkice i LEGO® figuru Olafa.
  • Nevjerojatni komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je dodataka, uključujući mali model dvorca Arendelle za slaganjei brod u boci. Sjajan je za ponovno proživljavanje filmskih scena ili neograničenu igru.
  • Svi obožavatelji Disneyjeva Snježnog kraljevstva od 14 godina i stariji uživat će u jedinstvenom i zahtjevnom modelu za slaganje. Dvorac ima više od 1700 dijelova i pun je pametnih detalja. Izvanredan je poklon za svakoga.
  • Dvorac je visok više od 65 cm, širok 35 cm, a dubok 19 cm. Komplet je zato predivan ukras i savršen za poticanje maštovite i zabavne igre pretvaranja.
  • Želite graditeljima pokloniti odlično iskustvo slaganja? Sada možete uz digitalni priručnik Instructions PLUS! Intuitivni načini rada, kao što su približavanje, okretanje i nevidljivi način rada, vode LEGO® slaganje u digitalno doba!
  • Poklonite starijoj djeci odlične likove i još zahtjevnih modela uz komplete LEGO® ǀ Disney. Jedinstvena igračka za slaganje puna je pokretača priča uz koje graditelji mogu pokazati kreativnost i maštovitost.
  • LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
  • LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Izuzetno detaljan model

Nevjerovatna replika Disney-evog Ledenog Dvorca iz Frozen-a.

Izložbeno djelo koje privlači pažnju

Sastavljeni model je viši od 65 cm.

Prelijep prvi utisak

Vanjski dio dvorca sadrži veliki ulaz i prozirni balkon.

Zanimljiva velika sala

Sadrži autentične detalje kao što su stepenice i ledena fontana.

Čuveni dodaci

Otkrijte jedinstvene, filmske dodatke u sobi sa prijestoljem.

Nevjerovatan za građenje i igru

Set omogućava Disney-evim fanovima Frozen-a uzbudljivo građevinsko iskustvo.