41925 Kutije Tajni
Dodaj u Listu Želja

33.50KM

Zabavno pokazivanje ličnosti u kompletu kutija tajni koje se mogu prilagoditi!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41925 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Stavi tajne pod ključ i katanac! Spoji kutije tajni i prilagodi ih kako god želiš. Upotrijebi uzorke na listu ideja ili smisli vlastiti dizajn. Spremi blaga u kutiju u obliku knjige i zaključaj je. U malu kutiju u obliku životinje možeš staviti ključeve i još jednu malu tajnu. Preuredi kutije tako da odgovaraju tvom raspoloženju, sobi ili čemu god želiš! #dotyourworld

• Pokažite djetetu da cijenite njegov trud kreativnim kompletom LEGO® DOTS Kutije tajni (41925)! Komplet je savršen za djecu koja vole umjetnost i rukotvorine i žele izraziti ličnost dizajnom.
• Pokažite maštu! U kul kompletu nalazi se kutija u obliku knjige sa funkcionalnom bravom i prostorom za pohranu, mala kutija s okvirom za slike, 2 ključa te podloga za pohranu i mnogo pločica!
• Pločice iz kompleta sjajne su za izradu jedinstvenih modela. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz drugih kompleta i vrećica LEGO® DOTS, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 3 (41921), da obogate svoj dizajn.
• Svi ljubitelji rukotvorina i umjetnosti uživat će u ovoj maštovitoj igrački. Praktične kutijice sjajan su poklon za svaki dan ili zabavna kreativna nagrada koja će privući dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Kreativno skrovište. Kutija u obliku knjige na zaključavanje viša je od 3 cm, široka 8 cm, a duboka 9 cm, savršene je veličine za spremanje tajni.
• Kada otvorite podlogu, kreativnost se može pokazati u sastavljanju tajnih kutija. Uz jednostavne upute sastavljanje je mačji kašalj. Spremanje i pohrana ne mogu biti jednostavniji uz zatvorenu podlogu.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati sa kompletima LEGO® DOTS. Mala kutija na zaključavanje u obliku knjige pomaže u izgradnji dječje kreativnosti i samopouzdanja.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu slobodno pokazati kreativnost i bez straha izraziti osobnost nakitom ili korisnim ukrasima koje sami izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.