43202 Kuća Madrigal
Dodaj u Listu Želja

114.95KM

Iznenadite dijete šarenom kućom porodice Madrigal iz Disneyjeva filma Encanto s figuricama, mikrolutkom i mnoštvom dodataka.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43202 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dobro došli u kuću porodice Madrigal! Druži se s Disneyjevom Mirabel i njenom porodicom u njihovoj čarobnoj kući u Kolumbiji. Istraži sobe i upoznaj Mirabel. Lezi na njen krevet i saznaj kako joj pomaže da se probudi ujutro. Izađi, mahni kući i gledaj kako ti odmahuje. Posjeti kuhinju i pojedi nešto slasno, a onda vidi što još treba napraviti, unutra i vani!

• Poklonite obožavatelju Disneyja čarobnu kuću punu boja i iznenađenja u posebnom kompletu LEGO® ǀ Disney Kuća porodice Madrigal (43202). Avantura počinje kada otvorite kutiju!
• Otkrijte tko živi u njoj! Komplet od 587 dijelova sadrži kuću na dva sprata, krevet na rasklapanje i žaluzine koje se otvaraju, jedinstveni list s naljepnicama te mnogo dodataka za beskrajne priče.
• Šareni komplet na dva sprata stvoren je za kreativnu zabavu i dolazi s figuricama Disneyjeve Bake i Mirabel, mikrolutkom Antonijem te LEGO figurama Chispija i leptira.
• Svi obožavatelji Disneyjeva filma Encanto od 6 godina i stariji oduševit će se ovim popularnim poklonom. Kuća ima više prostorija, razne funkcije iz filma te funkcije i dodatke koji potiču na igru.
• Beskrajna maštovita zabava. Kuća je visoka više od 26 cm, široka 20 cm, a duboka 10 cm, pa je komplet savršen za dulju igru, a ujedno je i sjajan ukras.
• Želite djeci priuštiti još zanimljivije iskustvo slaganja? Sada to možete uz Instructions PLUS. LEGO® slaganje ušlo je u digitalno doba uz intuitivne alate, kao što su onaj za približavanje, okretanje i nevidljivi način rada.
• Igračka za slaganje iz Disneyjeva filma Encanto dolazi s detaljnim lutkicama i šarenim modelom kuće te potiče na kreativnu igru bez ograničenja u kojoj djeca usvajaju važne životne vještine dok se zabavljaju.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.