10958 Kreativna Rođendanska Zabava
Dodaj u Listu Želja

129.95KM

Kreativni komplet za slaganje velike vrijednosti.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10958 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Potaknite maštu mališana i razvoj vještina u kompletu LEGO® DUPLO® Classic Kreativna rođendanska zabava. Zabavne mogućnosti učenja nikada ne nestaju uz mješavinu raznobojnih kockica. Roditelji i mališani mogu slagati inspirativne modele, ali i sve drugo što im padne na pamet, od rođendanske torte i hrane za zabavu do poklona i figura za igru brojevima.

• Komplet LEGO® DUPLO® Classic Kreativna rođendanska zabava (10958) ima cijelo bogatstvo kockica i dijelova koji uvode male graditelje u slaganje i učenje kroz igru.
• Probudite male mašte uz 200 raznobojnih kockica i zabavnih oblika, uključujući zvijezdu i lubenicu. Ovaj raznoliki komplet sadrži toliko dijelova da se djeca nikada neće htjeti prestati igrati i učiti.
• Kocke namijenjene maloj djeci mogu se složiti u rođendansku tortu, poklone, hranu za zabave, brojeve i druge elemente. Roditelji mogu pomoći u slaganju inspirativnih modela ili drugih oblika koje sami osmisle.
• Za djecu od 18 mjeseci i stariju. Dijelovi su savršeni za male ruke, mogu ih jednostavno uzeti i postaviti, pa je zabavna edukativna igračka za mališane sjajan poklon za Božić, praznike, rođendane ili bez nekog posebnog razloga.
• Komplet od 200 dijelova donosi neograničene mogućnosti igre. Kombinirajte elemente s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još zabave.
• Uz jednostavne upute za slaganje roditelji i mališani mogu sastaviti mnogo maštovitih modela. Uz toliko dijelova za poticanje kreativnosti zabava slobodnog slaganja nema granica, baš kao ni dječja mašta.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® stručno su osmišljeni i imaju maštovite elemente koje potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti sa drugima.
• Kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.!
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti djece na svijetu.