41938 Kreativna dizajnerska kutija
Dodaj u Listu Želja

86.95KM

Potaknite dječju kreativnost i dizajnerske vještine ovim kompletom

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41938 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Otkrij najpoželjniji LEGO® DOTS komplet! Dizajniran je za slobodnu kreativnost, sadrži časopis koji će ti pomoći da napraviš različite modele uz ideje za dizajn kao nadahnuće. Možeš napraviti bezbroj predmeta za svoj umjetnički prostor, kao što su ploče za poruke, ladice, okviri za slike ili što god poželiš. Istraži i napravi što želiš, a onda ukrasi modele vlastitim uzorcima ili porukama! #dotyourworld

• Nagradite marljivu djecu kompletom LEGO® DOTS Kreativna dizajnerska kutija (41938) i potaknite ih da pokažu kreativnost dok razvijaju dizajnerske vještine i stvaraju jedinstvene modele.
• Probudite dječju maštu uz 5 modela te nadahnuće za brojne druge na internetu, više od 650 pločica, uključujući 72 pločice sa slovima za sastavljanje poruka na modelima ili drugim kompletima DOTS.
• Što je u kutiji? Mnogo raznobojnih DOTS pločica, 5 ukrasa za sobu koje mogu izraditi i ukrasiti, inspirativan časopis s više dizajnerskih ideja te alat za skidanje pločica u obliku dijamanta za jednostavnu promjenu uzoraka.
• Sva djeca od 7 godina i starija koja vole umjetnost i rukotvorine obradovat će se kompletu Kreativna dizajnerska kutija (41938). Pločice i modeli zabavan su poklon za svaki dan za dječake i djevojčice koji zaslužuju nagradu.
• Ukrasni i praktični modeli. Zanimljivi kreativni komplet za rukotvorine donosi neograničen broj mogućnosti za maštovitu zabavu i slobodno izražavanje, pa je savršen za mlade dizajnere koji žele vježbati stvaranje.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Kutija pločica, modela i inspiracije pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu nakitom ili ukrasima koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.