43195 Kraljevska štala Ljepotice i Zlatokose
Dodaj u Listu Želja

124.95KM

Neograničena igra i slatki konji u kompletu s Disneyjevim likovima

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43195 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Uzmi sedlo i kreni prema kraljevskim štalama s Disneyjevima Bel i Zlatokosom pa im pomozi u brizi za Maximusa i Philippea! Istraži glavnu štalu s prostorijama za pehare i dodatke te udobni tavan za opuštanje. Očisti boksove konja, osedlaj ih i kreni. Oho, treba skočiti. Jupiiii! Nakon jahanja, skini sedla i očetkaj konje, a onda ih počasti slasticama!• Potaknite djecu na zabavnu igru pretvaranja u kompletu LEGO® ǀ Disney Kraljevska štala Ljepotice i Zlatokose (43195), poseban i jedinstven dar s Disneyjevim princezama za slaganje. Igra počinje slaganjem, a ne mora nikada završiti!

• Uzbudljive pustolovine čekaju. U kreativnom kompletu nalaze se štale na 3 nivoa s 5 prostorija, 2 mala, odvojiva boksa, list s naljepnicama i mnogo pokretača igre za maštovitu zabavu.
• U kompletu su 2 omiljena lika, Disneyjeve Bel i Zlatokosa, spremna za rad i igru u vrhunskoj igrački za slaganje. U nevjerojatnom kompletu dolaze i 2 LEGO® figure konja Maximusa i Philippea.
• Svi obožavatelji Disneyjevih princeza od 5 godina i stariji obradovat će se ovom kompletu. Djeca mogu smisliti beskrajne priče uz vrhunski poklon koji će oduševiti prijatelje, a usto je i savršen za sate maštovite igre.
• Izrađen za igru ili izlaganje. Komplet sa štalom i povezanim boksovima visok je više od 24 cm, širok 33 cm, a dubok 7 cm. Stvoren je za igru, a usto je i odličan ukras.
• Želite pokloniti djeci još bogatije iskustvo slaganja? Sada možete uz digitalni priručnik Instructions PLUS! Intuitivni načini rada, kao što su približavanje, okretanje i nevidljivi način rada, vode LEGO® slaganje u digitalno doba!
• Komplet igračaka za slaganje s Disneyjevim princezama dolazi s detaljnim lutkicama i figurama konja koje mogu jahati te potiče na kreativnu igru u kojoj djeca usvajaju važne vještine uz mnogo zabavnih pokretača igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.