71386 Kompleti sa likovima – Druga Serija
Dodaj u Listu Želja

8.00KM

Kolekcionarski likovi za još više akcije u stilu igre LEGO® Super Mario™.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71386 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Neka igra LEGO® Super Mario™ postane još uzbudljivija uz 10 kolekcionarskih kompleta sa likovima. Svi kompleti iz druge serije sadrže po jedan lik koji se može složiti sa oznakom za akciju koji možeš dodati na početnu stazu. Hoće li to biti Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji ili Foo? Možda Parachute Goomba, Para-Beetle ili Poison Mushroom. A možda čak i Thwimp, Fly Guy ili Bone Goomba. Otvori komplet i saznaj!

• Neka dječja igra u svijetu LEGO® Super Mario™ postane još zabavnija i više interaktivna uz Komplete s likovima – druga serija (71386). Svaki komplet sadrži tajanstveni lik za slaganje sa oznakom za akciju.
• U kompletima je 10 jedinstvenih likova iz igre LEGO® Super Mario™ za sakupljanje i igru: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy i Bone Goomba.
• Za potpuno iskustvo igre potrebna je i početna staza Pustolovine s Mariom (71360) sa figuricom LEGO® Marija. Dok LEGO Mario skače na likove, reaguje na razne načine.
• Kolekcionarski kompleti s likovima zabavni su pokloni za rođendan ili praznike za djecu od 6 godina i starijem jer uz njih dobivaju nove mogućnosti igre u svijetu LEGO® Super Mario™.
• Dodajte ove likove početnoj stazi, preoblikujte je i kombinujte sa kompletima za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™ kako biste uživali u novim izazovima za samostalnu igru ili takmičenja sa prijateljima i porodicom.
• Svi kompleti dolaze s ilustriranim uputama tako da djeca mogu graditi samostalno.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ sadrži i upute za slaganje, kul alate za prikaz kako bi slaganje bilo još zabavnije i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• U interaktivnim kompletima za igru iz serije LEGO® Super Mario™ omiljeni lik svih porodica dolazi u stvarni svijet. Zabavni su za samostalnu i grupnu igru jer donose neograničen broj kreativnih izazova širenja i slaganja.
• Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i sigurno spajali svaki put.
• LEGO® kocke za slaganje testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najstrože standarde za sigurnost.