31203 Karta svijeta
Dodaj u Listu Želja

499.95KM

LEGO® Art Karta svijeta 31203 Set za sastavljanje; Smislena, Kolekcionarska Zidna umjetnost za DIY i ljubitelje karti (11,695 Komada)

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.

Opis

Opis

Jeste li ikad poželjeli sastaviti vlastitu kartu? Možete to učiniti u kompletu LEGO® Art Karta svijeta (31203). Ovo je najveći LEGO komplet dosad i u njemu možete sastaviti i izložiti 1 od 3 živopisne karte. Usredotočite se na kreativnost. Ovo je novi model klasične karte svijeta uz koji možete pokazati koliko ste kreativni. Potražite nadahnuće u priloženoj knjižici ili prilagodite okeane svojoj viziji svijeta. Dijelovi s kopnom mogu se pomicati kako bi se fokus pomaknuo na 1 od 3 dijela svijeta. Možete je još više prilagoditi tako da istaknete vama draga mjesta šarenim pribadačama od kockica. LEGO kompleti za vaš stil života. Odmaknite se od užurbanog života, usredotočite se na kreativan izazov i sastavite prekrasan ukras koji će odlično izgledati izložen kod kuće ili u uredu. Dio je kolekcije inspirativnih LEGO kompleta za slaganje za odrasle koje zanimaju umjetnost, dizajn, arhitektura i popularna kultura. Osim toga, savršen je poklon za vas ili vama drage kreativce koji tražesljedeći projekt.

  • Sastavite svijet kako vi želite u kompletu LEGO® Art Karta svijeta (31203) s 1 od 3 jedinstvene kombinacije karte svijeta za slaganje te potpuno prilagodivo, otvoreno iskustvo slaganja.
  • Odmorite mozak uz ovaj LEGO® komplet od 11695 dijelova, uključujući 40 ploča za platno na zidu,okvir od kocaka, 2 jedinstvena elementa za vješanje i alat za pločice za jednostavnije promjene.
  • Uz komplet se možete prepustiti ljubavi prema putovanjima i kreativnom radu dok se opuštate i punite baterije. Zahvaljujući zvučnom zapisu koji dolazi u kompletu možete obilaziti svijet dok slažete.
  • Složite i izložite jedinstvenu kartu svijeta nadahnutu dubinom okeana, punu bogatih, živih boja za pozadinu. Za još više sreće sastavite kartu tako da odražava vaš pogled na svijet.
  • Model je visok više od 104 cm, a širok 65 cm. Možete uživati u izazovnoj aktivnosti ili ga pokloniti vama dragom zaljubljeniku u karte koji voli i kreativne projekte.
  • Kada otvorite kutiju, zadivit ćete se, a upute u obliku knjižice sadrže smjernice koje će vas voditi kroz opuštajuće i informativno slaganje.
  • Kolekcionarski modeli iz serije LEGO® Art savršeni su za odrasle ljude koji ih mogu izložiti na zidu ili polici. Uz njih dobivate iskustvo slaganja koje ispunjava i nov način da pokažete ljubav prema putovanju i samootkrivanju.
  • LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
  • LEGO® dijelove bacamo, gnječimo, savijamo, grijemo, izvijamo, grebemo i rastežemo kako bismo bili sigurni da zidni ukras s kartom svijeta ispunjava stroge globalne standarde za sigurnost.

Jedna mapa, tri načina

Koristite opremu za spajanje da dođete do centra svijeta.

Bilježite svoja putovanja

Dodajte LEGO® tačkice i obilježite mjesta gdje ste bili ili planirate da odete.

Oživite okeane

Pravite struje (ili stvorenja) koristeći boju i oblike.

Krenite na muzičko putovanje

Skenirajte QR kod i poslušajte posebne muzičke numere u porcesu gradnje.

Prikažite suvenir

Uključuje kuku za vješanje kako bi mapu mogli lako okačiti na zid.

Podijelite svoj svijet

Gradite sa prijateljima za još više zabave.