75304 Kaciga Dartha Vadera
Dodaj u Listu Želja

179.95KM

Kultna, kolekcionarska kaciga Dartha Vadera za izlaganje

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 75304 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Prikažite zlokobnost legende Ratova zvijezda uz kolekcionarski model kacige Dartha Vadera za slaganje i izlaganje. Opustite se i udubite u izazovan kreativni projekt te sastavite sve autentične detalje u stilu LEGO®. Izložite je na postolju uz pločicu s imenom i dobit ćete temu za razgovor sa svima u uredu ili kućni ukras koji privlači poglede.

• Nakratko pobjegnite od svakodnevnog stresa i uživajte u kvalitetno provedenom vremenu dok sastavljate sve prijeteće elemente kacige Dartha Vadera u kolekcionarskom kompletu za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ (75304).
• Legendarni dizajn kacige Dartha Vadera može se stvoriti od LEGO® kockica i probuditi uspomene na klasične scene iz Ratova zvijezda, a postolje za izlaganje i pločica s imenom upotpunjuju dojmljiv ukras.
• Komplet je dio serije kolekcionarskih kompleta s modelima kaciga za slaganje i izlaganje iz serije LEGO® Star Wars™. Obratite pozornost i na novu kacigu izviđačkog vojnika (75305) iz maja 2021.
• Komplet od 834 dijela donosi složeno iskustvo slaganja koje ispunjava, pa je izvrstan rođendanski ili praznični poklon ili poklon iznenađenja za sve ljubitelje Ratova zvijezda, iskusne LEGO® graditelje ili kreativce.
• Model kacige Dartha Vadera za slaganje visok je više od 20 cm, širok 15 cm, a dubok 14 cm, pa ne treba mnogo prostora za izlaganje. Svejedno ostavlja snažan dojam.
• Želite kupiti komplet obožavatelju Ratova zvijezda koji je početnik u slaganju LEGO® kockica? Nema problema. Uz njega dolaze jednostavne upute, pa mogu slagati zahtjevan model sa samopouzdanjem Jedija.
• Komplet za slaganje za odrasle iz serije LEGO® Star Wars™ dio je kolekcije visokokvalitetnih i zabavnih LEGO kompleta za slaganje oblikovanih za vas, izbirljive kreativce, dok tražite sljedeći projekt za samostalnu izradu.
• Još od 1958. LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi se dosljedno i sigurno spajali u otporne modele.
• LEGO kocke i dijelove testiramo do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najstrože standarde sigurnosti na planetu Zemlji i u dalekim, dalekim galaktikama!