51515 Izumitelj robota
Dodaj u Listu Želja

814.95KM

Sastavljaj, kodiraj i igraj se Izumiteljem robota

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 51515 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Uđi u svijet nevjerojatnih, interaktivnih robota i vozila s kompletom LEGO® MINDSTORMS® Izumitelj robota! Sastavi nevjerojatne modele i kodiraj ih na mobitelu ili prijenosnom računalu te sudjeluj u izazovnim misijama i zabavnim aktivnostima. Komplet sadrži mnogo LEGO dijelova, pa možeš osmisliti i vlastite modele i podijeliti ih s drugim obožavateljima robota u aplikaciji LEGO Life. Sastavi vlastitog robota i smisli svoja pravila uz Izumitelj robota!

  • Uz model LEGO® MINDSTORMS® Izumitelj robota (51515) djeca usvajaju osnovne vještine u području STEM-a dok kodiraju i igraju se robotima na daljinsko upravljanje i inteligentnim kreacijama koje ispaljuju rakete, dodaju se loptom, voze se i još mnogo toga!
  • Djeca mogu sastaviti Charlieja, Trickyja, Blasta, M.V.P.-a i Gelu te uživati u raznim aktivnostima i misijama u aplikaciji LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor temeljenoj na programu Scratch (popis kompatibilnih uređaja možete pronaći na stranici LEGO.com/devicecheck).
  • Komplet sadrži gotovo 1000 dijelova, ima inteligentni sustav, 4 srednja motora, senzor boja i senzor udaljenosti sa sučeljem, pa mališani mogu sastaviti i vlastite zabavne robotske igračke i podijeliti ih putem aplikacije LEGO Life.
  • Za obožavatelje LEGO® BOOST i djecu koja vole LEGO slaganje i igru robotima Izumitelj robota sjajan je sljedeći korak. Osim toga, odličan je poklon za djecu od 10 godina i stariju, za rođendan, praznik ili bilo koju drugu prigodu.
  • Blast je visok 36 cm kada stoji, a Gelo je dug 24 cm. Motorizirane komponente iz ovog kompleta kompatibilne su i s kompletima LEGO® BOOST kreativni set (17101), Zapovjednik droida (75253) i drugima.
  • Punjiva baterija jednostavno se postavlja i dolazi u kompletu, tako da ne morate tražiti zamjenske baterije kada zabava treba početi.
  • Besplatna aplikacija za kodiranje LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor za djecu je temeljen na programu Scratch i sadrži digitalne upute za slaganje, 50+ aktivnosti te podršku za Python za naprednije programere.
  • LEGO® MINDSTORMS® služi kao inspiracija LEGO izumiteljima svih dobi za slaganje, kodiranje i upravljanje interaktivnim modelima robota i drugim kreacijama od kockica, s motorima, senzorima i inteligentnim sustavima te ih podijeliti sa zajednicom na aplikaciji MINDSTORMS.
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., pa možemo zajamčiti da su skladne, kompatibilne te da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
  • LEGO® kocke i dijelovi iscrpno se testiraju kako bi ispunjavali najviše standarde sigurnosti i kvalitete, pa možete biti sigurni da se elektroničke igračke neće raspasti tijekom misije.

Aplikacija Robot Izumitelj

Sadrži 50+ aktivnosti koje mogu oživjeti Vašu kreaciju.

Čvrst, hodajući čuvar

Blast ispaljuje rakete, udara i probija kroz prepreke.

Neobičan pomagač

Charlie samo želi da pomogne…također pleše i svira bubnjeve.

Robot za svaki zadatak

MMV – Modularno Multifunkcionalno Vozilo.

Napredni četveronožac

Gelo je zabavni, pametni, hodajući robot koji može da zaobilazi prepreke.

Sportski fanatik

Ticky voli da igra košarku, fudbal ali i ostale sportove.