21179 Gljivolika kuća
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Djeca primjenjuju vještine za slaganje kuće u obliku gljive iz igre Minecraft®, a onda uživaju u beskrajnim avanturama sa omiljenim likovima iz igre Minecraft™ unutra i vani.

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21179 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sagradi kuću u velikoj gljivi! Podigni krov i zidove da možeš koristiti stol za crafting i namještaj. Vani možeš pomoći Alex da u zdjelicu prikupi supu od gljivokrave. Pazi, jahač pauka dolazi! Šta ćeš učiniti? Uzeti sjekiru, sakriti se u kuću ili srušiti kacigu sa glave kostura da ga sunce sprži? Ovisi o tebi.

• Pustolovine iz igre Minecraft® – kreativne mogućnosti igre nemaju granice, i unutra i vani, uz zabavan komplet LEGO® Minecraft Gljivolika kuća (21179).
• Autentični detalji – komplet sadrži legendarne likove iz igre Minecraft®, Alex, gljivokravu i jahača pauka, te cool elemente i zabavne dodatke iz popularne igre.
• Potaknite maštu – djeca mogu podignuti krov i zidove pa pristupiti unutrašnjosti kuće. Vani treba pomusti gljivokravu i boriti se protiv jahača pauka.
• Zabavan poklon – komplet je savršen rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje za običan dan za igrače Minecrafta od 8 godina i starije.
• Raznolik komplet igračaka – komplet je visok više od 10 cm, širok 13 cm, a dubok 15 cm, a stablo i škrinja mogu se preoblikovati u druge modele.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i elemente od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica  i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.