41700 Glampiranje na plaži
Dodaj u Listu Želja

67.96KM

Akcija završava za:

Potaknite dječake i djevojčice koji vole provoditi dane na plaži na sate kreativne igre u kompletu za glampiranje s mnogo elemenata.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41700 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Provedi savršen dan i noć na plaži s prijateljima. Povedi psića Pebblea na vožnju na dasci za veslanje. Igraj se na plaži, traži školjke i gradi dvorce od pijeska. Uzmi štap i pecaj s mola. U velikom šatoru za glampiranje možeš pripremiti ulov na šporetu. Dok sunce zalazi, peci sljezove kolačiće na logorskoj vatri i opusti se pod blistavim svjetiljkama koje pokreće vjetar.

• Komplet pun elemenata za neograničenu igru s prijateljima – LEGO® igračka za glampiranje ima mnogo elemenata koji potiču na sate igre u prirodi, u kojoj djeca mogu uživati u savršenom danu na plaži s prijateljima.
• Kampiranje sa stilom – LEGO® Friends Glampiranje na plaži (41700) sadrži 3 lutkice, figuru psića, šator s krevetima na sprat, šporet i tekstilni pokrov te vjetroturbinu za pokretanje svjetala.
• Luda zabava na plaži – komplet iz serije LEGO® Friends sadrži 2 daske za veslanje, plažu s dvorcima od pijeska i školjke te mol za pecanje. Noću se djeca mogu okupiti oko logorske vatre.
• Poklon s kreativnim detaljima – autentični elementi oživljavaju igru. Tu je sapun za tuš, zahod obložen školjkama, prsluci za spašavanje, muzicka linija, sljezovi kolačići na štapiću i svjetiljke pored kreveta.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – rođendanski ili poklon za posebnu priliku za djecu koja vole odmor na plaži i igračke s kreativnim dodacima.
• Šareni ukras – LEGO® Friends komplet visok je više od 17 cm i širok 25 cm te je zabavan ukras s tekstilnim pokrovom i visećim svjetiljkama.
• LEGO® slaganje za digitalno doba – podignite nivo zabave za male graditelje preuzimanjem besplatne aplikacije Building Instructions. U digitalnom priručniku mogu približavati, okretati i vizualizirati modele.
• Moć prijateljstva – djeca mogu istražiti veseli svijet iz mašte i provesti vrijeme s prijateljima u kompletima igračaka iz Heartlake Cityja.
• Kvaliteta na koju možete računati – dijelovi iz serije LEGO® ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1958.!
• Sigurnost zagarantovana – LEGO® kockice i dijelovi detaljno se testiraju kako bismo bili sigurni da ovaj novi komplet iz serije LEGO Friends ispunjava zahtjevne globalne standarde za sigurnost.