10271 Fiat 500
Dodaj u Listu Želja

184.95KM

Doživite „Slatki život” uz talijanski klasik, Fiat 500

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10271 Kategorije: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavite legendu talijanskog dizajna automobila uz model LEGO® Creator Expert Fiat 500. Ima sve detalje klasičnog legendarnog modela 500F iz kasnih 60-ih, kao što su krov koji se otvara, nosači prtljage i detaljna unutrašnjost od žarkih LEGO® kockica.

Uz njega dolazi čak i slikarski stalak na sklapanje i minijatrurna slika automobila ispred Koloseuma u Rimu za dašak „Slatkog života”!

  • Stvorite dašak „Slatkog života” uz napredni model automobila LEGO® Creator Expert Fiat 500 iz kojeg isijava talijanski šarm i ima detalje od LEGO® kockica koje će tinejdžeri i odrasli rado slagati i ponosno izlagati.
  • Model iz kompleta ima nosače prtljage, kofer, detaljnu unutrašnjost, motor, rezervni točak te krov, vrata, haubu i vrata prtljažnika koji se mogu otvoriti. U kompletu je čak i „slika” automobila pored Koloseuma, za pravi talijanski ugođaj.
  • Ovaj napredni komplet dio je nevjerojatne kolekcije autentičnih LEGO® modela automobila i drugih legendarnih predmeta koje želite imati, uz koje se možete opustiti i odvojiti vrijeme za sebe dok slažete dojmljive modele za izlaganje.
  • Iskusniji graditelji, tinejdžeri i odrasli, obradovat će se kada dobiju model automobila Fiat 500F od 960 dijelova kao poklon za rođendan, praznik ili drugu posebnu prigodu.
  • Model za slaganje visok je više od 11 cm, dug 24 cm, a širok 11 cm, pa privlači poglede kada se izloži sam ili kao dio kolekcije LEGO® kompleta.
  • Automobile za igru pokreću baterije, ali ovaj kolekcionarski predmet pokreće čista mašta i kreativnost.
  • Upute za slaganje dolaze u kompletu i u stilu su originalnog promotivnog materijala, sadrže zabavne činjenice o pravom modelu, historiji poduzeća Fiat i intervju s LEGO® dizajnerom modela klasičnog automobila.
  • Kompleti za slaganje za tinejdžere i odrasle iz serije LEGO® Creator Expert sadrže izazovne modele izrađene u skladu s onim što ljudi vole, kao što su klasični automobili, autentične zgrade, sajamske vožnje i drugo.
  • Od 1958. LEGO® kocke testiraju se u skladu s najvišim standardima industrije, tako da su skladne i kompatibilne te se savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju svaki put.
  • U grupaciji LEGO® bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo LEGO® dijelove kako bismo bili sigurni da svi naši napredni LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

 

Mali, ali moćan

Otvorite zadnji otvor kako biste otkrili zračno hlađeni motor.

Pod suncem Toskane

Vratite krov i uživajte u italijanskom selu.

Svi putevi vode u Rim

Ne zaboravite rezervnu gumu za kaldrmu.

Vozite se sa stilom

Pogledajte detalje poput mjenjača, ručne kočnice i zavaljenih prednjih sjedišta.

Usmjerite svog unutrašnjeg Michelangela

Proslavite stilsku ikonu vlastitim umjetničkim djelima.

Razglednica iz Pozitana

Spakujte kofer i vozite se obalom Amalfija.