43196 Dvorac Ljepotice i Zvijeri
Dodaj u Listu Želja

209.95KM

Poklonite djetetu model dvorca za slaganje o kojem će svi pričati!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43196 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Istraži dvorac Zvijeri s Disneyjevom Bellom! Prođi kroz vrata i istraži sve sobe, od kuhinje kuhara Bouchea do blagovaonice koju osvjetljava Lumiere. Pogledaj što Belle ima u ormaru i pripremi je za ples sa Zvijeri u plesnoj dvorani. Možeš obići i knjižnicu na spratu, a onda zaviriti u toranj. Kakve se tajne kriju u njemu?

• Podstaknite čarobnu, kreativnu igru nevjerojatnim kompletom LEGO® miljenih scena iz filma ili neograničenu zabavu pretvaranja.
• Svim obožavateljima Disneyjevih Ljepotice i Zvijeri svidjet će se ovaj komplet. Dvorac je pun poznatih i neočekivanih detalja, pa je uzbudljiv i jedinstven poklon za slaganje za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Dvorac je visok više od 27 cm, a širok 32 cm, pa je predivan ukras i savršen poticaj na dugotrajnu kreativnu igru pretvaranja.
• Štampane su upute sjajne, ali digitalni priručnik Instructions PLUS još je sjajniji! Uz pomoć aplikacije LEGO® Building Instructions čak i mlađi graditelji mogu približiti i vizualizirati modele dok ih slažu.
• Poklonite mališanima sjajne likove i scene koje mogu odglumiti u kompletima iz serije LEGO® ® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.