41936 Držač za olovke
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Prilagođeni dizajn na držaču olovaka inspiriranom svemirom

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41936 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kreativna zabava može početi uz nevjerojatni komplet Držač za olovke! Sastavi i ukrasi ploče višenamjenskog držača za olovke u obliku rakete, a onda ga stavi na radni stol ili u sobu. Izloži fotografiju ili crtež u prednjem prozoru, a iza stavi olovke i pribor. Pronađi nadahnuće na listu s idejama u kompletu ili dizajniraj nešto svoje. Pokaži koliko voliš svemir zabavnim držačem olovaka!

• Potaknite djecu da pokažu kreativnost u uzbudljivom kompletu LEGO® DOTS Držač za olovke (41936) koji budi njihovu maštu i pomaže u razvoju dizajnerskih vještina jer mogu ukrasiti raketu po svom.
• Raketna pohrana! Djeca mogu razvijati vještine izražavanja osobnosti dok ukrašavaju višenamjenski držač olovaka tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle jedinstveni izgled.
• Što je u kutiji? Zabavni komplet sadrži raketu za slaganje s prozorom koji se otvara i postaje okvir za fotografiju ili crtež i stražnjim prostorom za spremanje olovaka, pribora ili drugih dječjih predmeta.
• Sva djeca od 6 godina i starija koja vole svemir, umjetnost i rukotvorine obradovat će se kompletu Držač za olovke (41936). Prilagodljiva raketa i raznobojne pločice kreativan su poklon za dječake i djevojčice.
• Praktična i ukrasna raketa visoka je više od 18 cm, a široka 7 cm, pa je uzbudljiva igračka za kreativnu izradu savršena za mlade dizajnere koji mogu vježbati dizajniranje kada god požele.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Komplet za sobni ukras u vlastitoj ladici za pohranu pomaže u izgradnji dječjeg samopouzdanja i kreativnih vještina kroz zabavu.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu izraziti osobnost i razviti maštu ukrasima ili nakitom koje sama izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.